Tom Novy la Bucuresti

0

Sambata viitoare, 12 mai, DJ-ul Tom Novy va mixa in premiera in Bucuresti, in clubul Kristal Glam. Dupa mai multe reprogramari, se pare ca Tom Novy isi va face prezenta de doua ori consecutiv in aceasta perioada in Bucuresti, urmand a mixa si in luna iunie, in cadrul festivalului Roke Coke.
Artistul neamt a declarat recent ca muzica lui nu poate fi incadrata intr-un stil anume, insa daca ar fi sa o descrie cumva, ar numi-o ‘house music’.
Cat despre noul sau album, intitulat Superstar, Tom Novy spune ca titlul albumului este mai mult o gluma. ”Eu nu ma iau foarte in serios, este o gluma, mai mult sau mai putin. Dupa atata timp in acest domeniu, initial am vrut sa-i dau numele ”Greatest Hits”, dar casa de discuri vrea sa mai scoata un album de-al meu, asa ca din cauza asta i-am dat numele Superstar. Lumea nu ar trebui sa ia lucrurile astea foarte in serios, deoarece eu deseori fac glume pe seama mea…
Despre Tom Novy se spune ca nimeni nu se poate supara pe el.
Este vesel, mereu pus pe glume si unul dintre cei mai talentati dj-i din lume.
Spune ca succesul international si locurile fruntase pe care le-a ocupat de-a lungul timpului in cele mai importante topuri internationale nu l-au schimbat. Ramane acelasi  tip simpatic, caruia ii place sa se distreze si sa faca ceea ce vrea: MUZICA!
”I house you’, ”I rock”, ”Superstar”, ”Pumpin”, ”Your Body” si ”Lovin’ U” sunt doar cateva dintre compilatiile si single-urile de succes pe care le-a lansat din 1995 (anul debutului sau), pana acum. Anul trecut a lansat acompaniat de Lima,  single-ul ”Take it”, care a facut furori in toata lumea.


Pentru petrecerea de pe 12 mai, Tom Novy va fi precedat de rezidentul clubului, DJ Chriss.


Locatie: Kristal Glam Club

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.