Timpul feminitatii

0

Un program special pentru redescoperirea si reconectarea la esenta feminitatii voastre – asadar sputeti spune adio femeii pe care credeati o stiti, ca sa faceti loc bucuriei si iubirii de a fi femeie.
Timpul feminitatii este un process desemnat pentru a ne reconecta cu femininul interior si calitatile noastre receptive. Amintirile experientelor noastre sunt stocate in toate celulele corpurilor noastre si creaza ?blocaje? care obstructioneaza curgerea fluxului energetic si capacitatea noastra de a simti iubirea si a iubi. Deconectarea de feminitatea noastra este cauza principala pentru care apar neplaceri fizice, psihologice si emotionale.
Femeia este in esenta iubire, iata motivul pentru care ea are o nevoie intrinseca de a trai douazeci si patru de ore pe zi, intr-o ambianta de iubire. Interesul de baza pentru ea este iubirea, iar din aceasta iubire cresc si alte interese, dar si acelea sunt parte din iubire. Prin sexualitatea inconstienta barbatii suprima natura orgasmica a femeilor, iar multe femei nu traiesc si nu experimenteaza iubirea adevarata. In schimb in numele iubirii exista competitie, gelozie, posesie, violenta, agresivitate si multa nefericire. Lipsa iubirii lasa multe rani in fizicul si psihicul femeii. Patrunderea in iubirea feminina este un proces de purificare, de eliberare de trecut, si invitarea de a descoperi calitatile interioare pentru a exprima starea de a fi in iubire.
Cost participare: 50 Lei – primiti un ceai din partea casei.
Trainer : Anca Baciu
Data/Ora: 19:00
Locatie: Club Mandala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.