THRASH SESSION cu MAGRUDERGRIND

0

Marti 19 iunie ora 21:00, are loc un concert punk si hard core in Suburbia cu: MAGRUDERGRIND, Washington D.C., PAVILIONUL 32 Romania, ANOTHER WAY – Ungaria si AKU – Romania.
Organizatorii Thrash Session sunt By Any Means distro si Bring The Noise.
MAGRUDERGRIND s-a infiintat in septembrie 2002 in Columbia si la numai o luna au si lansat primul album/demo (independent) ”Don’t Support Humanitary Aid That’s Led By The Church”. Acest prim album s-a vandut imediat, avand un impact foarte mare, fapt care i-a incurajat pe cei trei din trupa sa intregistreze un al doilea CD, ”Religious Baffle” care este gata la numai sase luni dupa primul.
PAVILIONUL 32 este o formatie timisoreana adepta genului hardcore/punk rapid cu versuri despre probleme socio-politice. S-a infiintat in vara anului 2004 de catre militantii pentru o scena hardcorepunk DIY: Tripi (ex-Coercitiv) si Kleshta, acestora li s-au alaturat Seba (ex-Colaps) si Coacaz? (ex-Era Ticalosilor,Guranii, Stone Fixion, Transition2 etc.).
ANOTHER WAY s-au infiintat tot in 2002, in Ungaria, sub numele de MASIK OLDAL. Primul material le apare in 2003 -”Az eg nem ott kezdodik, ahol a felhoket latod” iar ?n 2004 fac deja un album split cu tupa Ingegno din Italia. O schimbare de componenta (la baterie vine Bandi in locul lui Tomi) se pare ca prinde bine in cele din urma, pentru ca in aceasta noua componenta lanseaza cel mai bun album al lor: Bekes Idok care ii face cunoscuti (in underground bineinteles).


Locatie: Club Suburbia

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.