Therapy?

0

Marti 17 aprilie in club Fire:
Trupa nord-irlandeza Therapy se afla in plin turneu de promovare a ultimului lor album, ”Music Through A Cheap Transistor”, lansat la sfarsitul lunii februarie la casa de discuri Universal Records. Albumul este destinat exclusiv utilizatorilor de Internet, trupa numarandu-se printre primii artisti care isi lanseaza sesiunile in format digital. Discul contine piese din cinci perioade diferite ale trupei, inregistrate pentru BBC intre anii 1990-1998, dar include si trei piese noi: ”The Sweeney”, ”Lost Highway” si ”Pile of Bircks”.
Therapy a luat nastere in anul 1989, in muzica sa simtindu-se influente ale miscarii indie rock ale momentului, dar si ale altor genuri cum ar fi techno, hip hop, trance si jazz. Primul lor album – ”Babyteeth” – lansat in 1991, a urcat rapid in topurile englezesti, acesta fiind doar inceputul. Hituri precum ”Diane”, ”Stories” si ”Loose”, au atins, prin acordurile sensibile dar, in acelasi timp, puternice si vibrante, sufletele a milioane de fani ai rock-ului adevarat. De-a lungul carierei, trupa nord-irlandeza a lansat 13 albume de studio, suferind mai multe schimbari de componenta.
Pentru seara zilei de 17 aprilie, Therapy a pregatit fanilor din Romania un spectacol in care acestia se vor putea bucura de piesele deja celebre ale trupei, dar si de cele mai recente hituri ale acesteia. In deschidere va canta Coma.


Locatie: Fire Club

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.