The Countdown 2014

0

Faceti in asa fel incat sa petreceti noaptea dintre ani la Sala Polivalenta, alaturi de

 Christopher Lawrence,  DJ Wanda, DJ Miki Love si Snatt & Vix!

MEI Concerts Entertainment organizeaza THE COUNTDOWN 2014 – New Years’Eve Dance Party, cu participarea extraordinara a Playboy. Experimentati cea mai incitanta petrecere din oras la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, incepand cu orele 22, la Sala Polivalenta din Bucuresti. 

Petrecerea va incepe cu DJ Wanda, al carei nume este sinonim cu distractia si care va crea atmosfera in stilul sau inconfundabil.

Snatt & Vix reprezinta un duo de DJ care a contribuit intr-o mare masura de-a lungul anilor la sporirea reputatiei unui gen muzical euforic pe scena locala si internationala. Ei au creat beaturi trance unice si puternice. Pentru ei, trance a devenit o religie si un stil de viata! Au impartit pupitrul cu multi DJ importanti ca: TIESTO, ARMIN VAN BUUREN, CHICANE, PAUL VAN DYK, ROGER SHAH iar acum isi intalnesc fanii la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Trecerea dintre ani se va face in compania  detinatorului titlului de "Cel mai bun DJ american", castigat in cadrul Premiilor Anuale Internationale din Muzica Dance (IDMA). Christopher Lawrence este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre DJ-ii si producatorii de top. Numit "un superstar DJ" de binecunoscuta revista URB din SUA si "unul dintre cei mai populari DJ din circuitul global" de DJ Magazine, Christopher Lawrence este unul dintre cele mai respectate nume din muzica dance contemporana. Considerat un personaj complex al scenei internationale a muzicii dance, este prezent atat in cele mai renumite festivaluri si cluburi din lume, cat si in  cele mai obscure cluburi after-hours. Integritatea lui Christopher si angajamentul pe viata pe care l-a facut cu stilul trance underground l-au transformat intr-o legenda si i-au adus respectul fanilor si a industriei muzicale. De-a lungul ultimilor ani, Christopher a primit numeroase premii si distinctii. Clasat pe locul # 4 in DJ Mag Top 100, el este, de asemenea, castigatorul titlului de "Cel mai bun DJ al Americii" in DJ Times.

Invitatii vor primi sampanie din partea casei la miezul noptii. Nu vor lipsi efectele speciale, iar surprizele ca Bunnies Hour (in timpul careia va mixa DJ Miki Love) se vor tine lant.

Pentru categoria VIP, pretul biletelor va include bufet suedez (pus la dispozitie de Il Gusto di Vivere – SAVOARE ITALIANA PENTRU UN NOU INCEPUT DE AN!).

Data/Ora: 31 decembrie 2013
Pret bilet: VIP – 440 lei;

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.