TERMINUS – Pub & more

6

O veche cunostinta, Terminusul care-a dat tonul stilului pub-club in Bucuresti acum vreo 10 ani se tot reinventeaza. Ultima data, intr-o zi de miercuri, am nimerit o seara de strip-tease. Doua tipe bune bune dintre care una avea o mobilitate si-o cursa… jale(!!!), au facut ceva numere lesbi (din implicarea de-acolo tare ma duce gandul ca nici in viata de zi cu zi nu sunt chiar straight.. cel mult bisexuale daca nu pe invers de-a dreptul.

O veche cunostinta, Terminusul care-a dat tonul stilului pub-club in Bucuresti acum vreo 10 ani se tot reinventeaza. Ultima data, intr-o zi de miercuri, am nimerit o seara de strip-tease. Doua tipe bune bune dintre care una avea o mobilitate si-o cursa… jale(!!!), au facut ceva numere lesbi (din implicarea de-acolo tare ma duce gandul ca nici in viata de zi cu zi nu sunt chiar straight.. cel mult bisexuale daca nu pe invers de-a dreptul. Misto si show-ul cu politista care alege din multime un tip pe care-l incatuseaza si-l arde de cateva ori cu cravasha. Daca n-as fi fost eu cel ales poate ca nici n-as fi scris randurile astea. Mi-a dat drumul rapid, din nefericire! Servirea e buna, cu fete istetze si rapide. Animatoarele sunt chiar bune, cu o nota speciala pentru “leopardul” Alexandra, o miniona cu un joc de solduri impresionant. Si daca-i vezi privirea stand cuminte la masa si band cafea juri ca e ingerash!
Peste tot si toate troneaza cu un ochi matern si super-critic GEO, jupana indiscutabila a Terminusului, femeie ce-a fost doar acum ani buni o singura data incatushata! Don’t ask for more!

Share.

6 Comments

  1. Bune fetele alea de pe site, dar mai bune alea goale de miercuri, putem si noi sa punem mana ? 🙂

  2. prima oara cand am intrat acolo am avut un soc,da’ dupa aia nu te mai saturi!super loc

  3. Excelent localul mai ales datorita arhitecturii de la subsol cu tot felul de separeuri discrete. Iar de fetele care danseaza dupa ora 22-23 ai putea sa te indragostesti fara sa-ti dai seama. Nu-i de mirare ca in orice zi a saptaminii e plin dupa ora 22. Eu nu stiu cu ce se ocupa clientii (multi si straini) de stau pina noaptea tirziu 🙂

  4. foarte tare.multe gagici bune pe akolo(kare se imbata rau))))))).atmosfera misto muzica buna.au cam toate felurile e whisky si bere. pretzuri bune. de vazut de ramas

  5. merg in terminus de ani de zile si de fiecare data ne place la fel de mult.muzica e buna si cel mai important nu vin cocalari.au deschis langa si un pub cu mancare unde au pretzuri bune si nu astepti mult dupa ce comanzi.barmani simpatici si lume buna in general.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.