TERMINUS Pub & More

2

O veche cunostinta, Terminusul care-a dat tonul stilului pub-club in Bucuresti acum vreo 10 ani se tot reinventeaza. Ultima data, intr-o zi de miercuri, am nimerit o seara de strip-tease. Doua tipe bune bune dintre care una avea o mobilitate si-o cursa… jale(!!!), au facut ceva numere lesbi (din implicarea de-acolo tare ma duce gandul ca nici in viata de zi cu zi nu sunt chiar straight.. cel mult bisexuale daca nu pe invers de-a dreptul.

O veche cunostinta, Terminusul care-a dat tonul stilului pub-club in Bucuresti acum vreo 10 ani se tot reinventeaza. Ultima data, intr-o zi de miercuri, am nimerit o seara de strip-tease. Doua tipe bune bune dintre care una avea o mobilitate si-o cursa… jale(!!!), au facut ceva numere lesbi (din implicarea de-acolo tare ma duce gandul ca nici in viata de zi cu zi nu sunt chiar straight.. cel mult bisexuale daca nu pe invers de-a dreptul. Misto si show-ul cu politista care alege din multime un tip pe care-l incatuseaza si-l arde de cateva ori cu cravasha. Daca n-as fi fost eu cel ales poate ca nici n-as fi scris randurile astea. Mi-a dat drumul rapid, din nefericire! Servirea e buna, cu fete istetze si rapide. Animatoarele sunt chiar bune, cu o nota speciala pentru “leopardul” Alexandra, o miniona cu un joc de solduri impresionant. Si daca-i vezi privirea stand cuminte la masa si band cafea juri ca e ingerash!
Peste tot si toate troneaza cu un ochi matern si super-critic GEO, jupana indiscutabila a Terminusului, femeie ce-a fost doar acum ani buni o singura data incatushata! Don’t ask for more!

Share.

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.