Teatrul Metropolis sustine tinerii voluntari – “Avioane, trenuri si oameni in viteza”

0

O initiativa a Asociatiei Tinerilor din Romania pentru Cultura si Normalitate (ATRCN) care isi propune sa promoveze voluntariatul in randul tinerilor.
Un spectacol care are ca tema de dezbatere lipsa de comunicare dintre oameni, pentru ca voluntariatul inseamna nu doar distractie, ci sansa de a relationa veridic cu semenii nostri, devenind mai responsabili si mai constienti de implicarea in actiunile noastre.


Un spectacol care vorbeste despre bucuria de a nu fi singur, de a avea alaturi o echipa, despre sansa de a castiga tot ce este mai important pentru tineri: EXPERIENTA.
Si, in fine, un spectacol despre tot ce este eronat in aceasta societate dar si despre sansa oricarui tanar de a corija aceste erori.
 
Spectacolul ”AVIOANE, TRENURI SI OAMENI IN VITEZA” face parte din Campania de promovare a voluntariatului in Bucuresti care se va desfasura in perioada 14 – 19 iulie si care are ca scop incurajarea dialogului intrecultural, tolerantei, solidaritatii si promovarea tinerilor cu capacitati deosebite.
Vino sambata, 19 iulie, ora 19.00, la Teatrul Metropolis si te poti inscrie ca voluntar.
Intrarea este libera
.


Data/Ora: 19:00
Locatie: Teatrul Metropolis

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.