Teatrul Elisabeta își redeschide porțile pentru publicul bucureștean

0

            Vineri, 1 septembrie, Teatrul Elisabeta își redeschide porțile pentru publicul bucureștean. Stagiunea 2023-2024 începe cu cea mai nouă producție a teatrului, dar și cu surprize pentru participanți, date despre evenimente și producții care vor avea loc la teatru în această perioadă. Sunt incluse spectacole de teatru, recitaluri muzicale și premiere, într-o varietate de genuri și formate.

Pe 1 septembrie, Teatrul Elisabeta va demara stagiunea cu o producție specială numită “Bucluc la Operă”. În această seară, publicul va avea parte de un recital muzical susținut de artiști precum Alexandru Nagy, Bogdana Grecova, Maria Rădeanu, Constantin Pastramă, Constantin Doppler și Ștefan Lamatic, care vor interpreta arii celebre de operă. Această parte muzicală va preceda spectacolul “Bucluc la Operă”, care este cea mai nouă producție a Teatrului Elisabeta și va fi regizată de Lucian Ghimiși. Printre actorii din distribuție se numără Alexandra Velniciuc, Mihai Marinescu, Alexandru Mike Gheorghiu și Dan Clucinschi.

De asemenea, evenimentul va fi și o sărbătoare pentru actrița Alexandra Velniciuc, căreia i se va marca ziua de naștere în aceeași seară.

În timpul întregii stagiuni 2023-2024, Teatrul Elisabeta pregătește o varietate de evenimente, inclusiv premiere de spectacole și experiențe diverse în Sala Mare și în sala Restaurantului Elisabeta de la parter. Printre acestea se numără spectacole precum “Răzbunare pe tocuri”, “Bona bună și nebună” și “Aproape rude”, acesta din urmă fiind în regia Ralucăi Ghervan și având în distribuție Doina Teodoru, Andreas Petrescu, Costina Ciuciulică și Alexandru Prica. Premiera comediei “Aproape rude” va avea loc pe 28 septembrie.

Astfel, programul Teatrului Elisabeta pentru stagiunea 2023-2024 va cuprinde o gamă diversă de spectacole, de la comedii până la producții muzicale și teatru interactiv, pentru a oferi publicului o experiență variată și captivantă. Detalii suplimentare despre program și bilete pot fi găsite pe site-ul oficial al teatrului, www.teatrulelisabeta.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.