Summer Jam 2007

0

Hades Events organizeaza in zilele de 31 august, 1 si 2 septembrie Bucuresti Summer Jam 2007, cea de-a doua editie a primului festival autohton de Hip-hop. Evenimentul se va desfasura in 2 locatii din capitala Amfiteatrul M. Eminescu si Sport Arena, si va avea drept invitati nume de marca a Hip-hop-ului romanesc si international.
 Primul artist international care si-a anuntat participarea la SummerJam07 este Defari unul dintre cei mai apreciati rapperi din SUA, el a colaborat de-a lungul carierei cu Dr. Dre, Xzibit, B-Real, Dilated Peoples, si a sustinut turnee in toata lumea, in fata a zeci de mii de oameni.
Hip-hop-ul romanesc va fi reprezentat la SummerJam07 de La Familia, K-Gula, Cedry2k, Funktastics, Ad Litteram, USM, KaTaNa, Cast, Zombie THC, lista urmand a fi completata in zilele urmatoare.
Pastrand traditia editiei precedente, cea de-a doua zi de SummerJam07 (1 septembrie) va fi dedicata activitatilor sportive: pe terenurile SportArena din cadrul complexului studentesc Politehnica vor avea loc competitii si meciuri demonstrative de fotbal si streetball, pe ritmuri Hip-hop.
Locatie: Amfiteatrul M. Eminescu si Sport Arena

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.