Stelele Baletului Rus

0

In data de 2 octombrie, incepand cu orele 20:00, pe scena Salii Palatului din Capitala:, prim-solistii celor mai faimoase companii de dans din patria baletului: celebrul Teatru Bolshoi, Teatrul Academic din Moscova, Teatrul Muzical ”K.S. Stanislavski si VI. I. Nemirovich-Danchenko”, Baletul din Kremlin, Academia Nationala De Teatru si Balet Clasic, Teatrul Mariinski, si nu numai, vor prezenta publicului romanescu un spectacol stralucitor, de neegalat.
Niciodata pana acum un spectacol de balet nu a adunat atatea staruri pe o singura scena. Cei mai buni balerini ai scolii de dans rusesti, monstrii sacri ai podiumului moscovit: Natalya Balakhnicheva, Aydar Akhmetov, Liliya Musavarova, Anna Antonicheeva, Mark Peretokin, Georgi Smilevsky, Ekaterina Krysanova, Aleksandr Volchkov, Vladimir Neporzhniy, Farukh Ruzimatov, Dmitriy Zababurin vor interpreta fragmente din Lacul Lebedelor, Carmen, Adagio, Spartacus, Baiadera… Doua ore de vis, o ocazie exceptionala de a vedea 14 dintre stelele baletului rus (faimosi maestri si talentati tineri primi-balerini), acompaniati de un impresionant corp de balet, in acelasi spectacol.


Spectacolul face parte din turneul organizat de Compania Joker Media in Europa de Est si a inregistrat un pana acum un succes peste asteptari, fiind sold-out in Bulgaria si fostele tari din Republica Iugoslavia in cel mai scurt timp.


Data/Ora: 20:00
Locatie: Sala Palatului

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.