Spectacol Nu-i bai – 100% romanesc

0

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, sunteti invitati sa participati la sarbatoarea muzicii clasice romanesti, un spectacol inedit sustinut de tinerii artisti de la Royal Art Muzzyk. Spectacolul ,,NU-I BAI…’’ are influente din folclorul romanesc, unele arii, cantece si dansuri fiind realizate in spiritul muzicii populare.

Spectacolul ,,NU-I BAI…’’ – 100% romanesc este organizat de Bonsi Business Group in parteneriat cu Royal Art Muzzyk, HQZ Antic, Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania – AFSR si Hotel Ibis Gara de Nord Bucuresti. Prin proiectul ,,Romania O Noua Perspectiva’’, Bonsi Business Group promoveaza valorile autentice romanesti: Oameni, Locuri si Traditii,  prin evenimente cultural-artistice si programe turistice tematice.

In perioada  26 noiembrie -1 decembrie 2013, AFSR si Hotel Ibis Gara de Nord Bucuresti organizeaza SAPTAMANA ROMANEASCA, un maraton cultural menit sa puna in valoare mostenirea adevarata a Romaniei.  Este o datorie fireasca sa contribuim la pastrarea traditiilor si obiceiurilor, sa consumam produse romanesti autentice, sa ne respectam valorile si sa sarbatorim impreuna, an de an ZIUA NAÈšIONALÄ‚ A ROMaNIEI.

Bonsi Business Group este partener al Saptamanii Romanesti de la Hotelul Ibis Gara de Nord Bucuresti. MARTI, 26 noiembrie 2013, de la ora 18.00  in cadrul zilei dedicate Culturii si Artei Romanesti, Bonsi Business Group va prezenta un material valoros pentru copiii intre 6 si 12 ani ,,Abecedar cu dictionar etimologic’’ ce are ca scop introducerea celor mici in atmosfera specifica satului romanesc.

Mai multe informatii despre Spectacolul Nu-i bai – 100% romanesc, pe Goingout.ro.

DUMINICÄ‚, 01 Decembrie 2013, ora 18.30, Hotel IBIS Gara de Nord, Bucuresti – Sala Enescu, Spectacol ,,NU-I BAI…’’ – 100% romanesc.

Data/Ora: 1 decembrie 2013, 18.30
Pret bilet: Intrarea libera!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.