Spalatorie auto in Bucuresti – reducere

0

In sezonul “frunzelor cazatoare”, o reducere pentru spalare autovehicolelor, la spalatoriile auto din Bucuresti, este foarte binevenita de toti soferii. Toamna frunzele, praful si  caroseria transformata dupa ploaie in noroi, ii determina pe detinatorii de autoturisme sa isi duca “odorurile” mai des la spalatorie.


Spalatoria auto Chirigiu
si-a propus sa ii ajute pe detinatorii de autoturisme sa economiseasca pentru spalarea autovehicolelor, cu o reducere de pret de 65% in perioada de 24 octombrie – 24 noiembrie. Reducerea este valabila prin platforma online www.e-redus.ro, unde se poate achizitiona voucherul de 14 RON pentru spalare interior, exterior si degresare. Voalarea reala pentru aceste servicii fiind de 40 RON.

Spalatoria auto din Bucuresti, piata Chirigiu este pozitionata central, Calea Rahovei nr. 201, in zona Pietei de Flori. Aici spalarea autovehicolelor se face temeinic si cu grija pentru finisajele masinii. Toate activitatile cosmetice si de curatare se fac cu mare atentie, pentru a minimaliza actiunea daunatoare a acestor procese.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.