Seara Gershwin la ONB

0

Seara Gershwin la Opera Nationala Bucuresti este un eveniment inedit, un recital vocal-instrumental, ce se va desfasura pe data de 8 iunie in foaierul galben al ONB.

 

"Studioul Experimental de Opera si Balet Ludovic Spiess" din cadrul Operei Nationale Bucuresti, isi propune ca, in seara zilei de marti, 8 iunie, sa ne delecteze cu un recital vocal-instrumental inspirat din creatia cunoscutului compozitor George Gershwin. Gershwin, american de origine, a fost extrem de indragit la inceputul secolului XX, datorita compozitiilor sale ce au imbinat elemente de jazz simfonic cu muzica usoara. Instrumentisti si cantareti celebri precum: Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Louis Amstrong au facut cunoscute publicului larg piesele sale.

Recitalul "Seara Gershwin"  la ONB va fi sustinut de soprana Madalina Stan si mezzosoprana Sorana Neaga Stoica, acompaniate de pianista Lidia Butnariu. Vor fi interpretate creatii celebre din opera compozitorului: Summertime, Somebody loves me, Love is here to stay, Just another rumba etc. Participa balerinii Cristina Osiceanu si Relu Dobrin. Regia artistica este semnata de Anda Tabacaru Hogea, iar coregrafia de Maria Popa.

 

 Spectacolul "Seara Gershwin" la ONB va incepe de la orele 18:30, marti, 8 iunie. Mai multe detalii despre "Seara Gershwin" la ONB pe Goingout.ro.

 

Regie: Anda Tabacaru Hogea
De: George Gershwin
Scenografie: Maria Popa
Data/Ora: 8 iunie, 18:30
Gen: jazz simfonic, muzica usoara

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.