Safari Blue, “culoarea” pe care nu o poți picta nici cu cele mai bune acuarele din lume. Iată de ce să alegi această excursie din Zanzibar!

0

Natura este cel mai bun artist! Nicăieri nu găsești opere mai maiestoase decât în palmaresul ei. Diversitatea peisajelor și abundența culorilor sunt imposibil de egalat chiar și de cel mai talentat artist, iar o excursie în Zanzibar îți va demonstra acest lucru, imediat ce ai pășit pe meleagurile sale. Cea mai populară excursie din Africa de Est, Turul Safari Blue, va oferi un spectacol cu adevărat grandios, în care explozia de culoare te va fascina la fiecare pas. Punctele de atracție cheie ale zonei vor garanta o aventură inedită și memorabilă, așadar, rezervă-ți din timp locul la cel mai solicitat tur de pe insulă!

Jambo, Zanzibar!

Programul cuprinde un buchet diversificat de activități, precum: plimbările în dhow-uri tradiționale, construite manual și finisate la cele mai înalte standarde de confort și siguranță, incursiunea în pădurea de mangrove, sesiunile uluitoare de snorkeling, înotul cu îndrăgiții delfini sau observarea acestora în mediul lor natural de viață, experiența cățăratului în arbori exotici precum baobabul și savurarea preparatelor delicioase tradiționale.

Turcoazul fermecător al întinderilor de apă și universul marin te vor transpune într-o poveste cu exploratori, în care aventura este nelipsită. Nicio clipă de monotonie nu își găsește locul într-un Safari Blue, iar orice grijă sau urmă de stres “venită” cu tine de acasă va fi spulberată cât ai zice “Jambo!” Dacă te întrebi ce înseamnă acest cuvânt, află că tocmai ai învățat să spui “Salut” în Swahili.

Jurnalul de bord se scrie din Fumba

Călătoria începe pe malurile sud-vestice ale Zanzibarului, în localitatea Fumba, cea mai potrivită pentru explorarea faunei sălbatice, a bancurilor izolate de nisip și a Ariei protejate Menai. Mixul de activități este capabil să satisfacă absolut toate preferințele, oferind atât relaxare, cât și adrenalină. Spectacolul naturii te va însoți pretutindeni într-un Safari Blue, fie pe plajele însorite, fie în mediul subacvatic, prin sesiunile de snorkeling. Recifele uimitoare de corali își vor dezvălui frumusețile naturale, vei înota printre pești multicolori și te vei bucura din plin de apele cristaline, cu vizibilitate excelentă pentru scufundări.

Se știe că plaja și înotul “încurajează” pofta de mâncare, așadar, pe parcursul distracției vei avea parte și de un ospăț vitaminizant cu fructe proaspete de sezon care îți va delecta papilele gustative. Aroma și prospețimea nucilor de cocos, dar și snacks-urile locale îți vor reîncărca bateriile după sesiunile de scufundări sau înot.

safari blue

Insula Kwale

Turul Safari Blue continuă într-un alt loc de vis, insula Kwale. Aici vei cunoaște mai bine bucătăria tradițională a localnicilor, meniul bogat ce include pește, homar, calamar, creveți, crabi, orez și sosuri, toate servite direct de pe grătar, fiind o ocazie minunată de a te răsfăța cu cele mai apetisante preparate. Fructele tropicale, băuturile reci și lichiorul de Amarula vor completa acest festin culinar.

Laguna naturală și pădurea de mangrove

Pe insula Kwale vei putea explora laguna naturală și pădurea de mangrove. În Aria protejată Menai, două specii endemice de delfini, cel cu cocoașă Indo-Pacific și cel cu botul gros vor fi încântate să te “cunoască”. Camerele foto vor fi “epuizate” la finalul acestei zile senzaționale!

Un Safari Blue îți va dezvălui adevăratele frumuseți ale Africii și îți va lăsa în albumul amintirilor experiențe memorabile. Include această excursie pe lista obiectivelor de vizitat în Zanzibar și bucură-te de o vacanță unică!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.