Recital Michael Camilo

0

Considerat de critica muzicala, dar si de public, a fi printre primii 3 pianisti ai lumii in momentul de fata, Michel Camilo se intoarce in Romania, intr-un concert extraordinar, sustinut pe 15 mai, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Pianul prinde viata si nici nu ar putea sa fie altfel, sub degetele miraculoase ale unui artist care a intrat deja in istoria muzicii, Michel Camilo. Un pianist care ne va seduce cu tehnica sa impecabila, dar si cu ritmurile afro-caraibiene si armoniile imprumutate din muzica de jazz, cu care obisnuieste sa-si “condimenteze” compozitiile. Pe un fond clasic, dobandit in urma unei atent si serios construite educatii muzicale, Michel Camilo indrazneste mai mult si presara cu foarte mult curaj note din jazz, swing, tradand astfel o exuberanta a omului care, mai presus de orice, iubeste si celebreaza muzica in toate formele ei.

Pe scena de la Bucuresti, Michel Camilo va concerta alaturi de alti doi mari artisti, Cliff Almond (tobe) si Charles Flores (contrabas).
Michel Camilo Trio reuneste astfel 3 nume de exceptie ale muzicii. Charles Flores, de origine cubanez, s-a alaturat lui Michel Camilo in 2001, dupa ce anterior colaborase cu unii dintre cei mai valorosi muzicieni de jazz sud-americani. Cliff Almond provine dintr-o familie de muzicieni si a inceput sa cante inca din copilarie. Nu mult dupa aceea i-a atras atentia bateristului lui Chick Corea, care l-a recomandat lui Camilo, alaturi de care a inceput sa urce pe scenele din lumea intreaga inca de pe cand avea 21 de ani.

Cititi pe Goingout.ro detalii despre Michel Camilo si urmariti videoclipul Michel Camilo Trio
 

Data/Ora: 15 mai, 20.00
Pret bilet: 150, 250, 300 lei

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.