PRIME Maraton, un workshop ADcoholic

0

PRIME Romania organizeaza cea de-a cincea editie a evenimentului PRIME Maraton, ADcoholic Edition, ce va avea ca tema Comunicarea brandurilor de bauturi alcoolice si se va desfasura pe data de 22 noiembrie, la Nexus Club & Bar (Bd. Regina Elisabeta, nr.37), unde participantii se vor intalni cu specialisti din domeniu si, timp de 9 ore (22.00-07.00), vor afla in cadrul workshop-ului cum se realizeaza promovarea in industria bauturilor alcoolice din Romania.

Evenimentul va debuta cu un scurt teambuilding sustinut de Corina Anghel, trainer la improvizatie.ro, pentru ca participantii sa se cunoasca mai bine si sa lucreze impreuna la rezolvarea brief-ului.

Dupa ce participantii se cunosc si se relaxeaza, urmeaza ca speakerii invitati sa le dezvaluie tainele comunicarii pe piata din Romania, atunci cand avem de-a face cu promovarea si vanzarea de bauturi alcoolice, cu referiri la profilul consumatorului si tehnici de fidelizare.

O echipa de la Wunderman Romania, formata din Rafaela Moroe – Account Manager&Social Media Manager, Cristina Lambru – Senior Copywriter si Andra Voinescu – Senior Account vor vorbi despre cum comunica Jack Daniel’s pe piata din Romania. Andrei Lascut, Brand Manager Grolsch, va impartasi elemente despre comunicarea pe piata de bere, in timp ce Anton Gherca, Strategic Planner la Atelier Sapte, ne va dezvalui cum comunica Alexander Vodka in tara noastra.

De indata ce participantii au acumulat cunostintele necesare despre domeniul bauturilor alcoolice, acestia vor primi un brief din partea invitatului surpriza, ce va avea ca subiect construirea unei campanii de promovare, urmand ca fiecare echipa sa isi prezinte propunerea si sa primeasca feedback.

La rasaritul soarelui, organizatorii vor inmana diplomele de participare si, de asemenea, vor anunta echipa care a gasit cea mai creativa idee de rezolvare a brief-ului si o vor premia cu carti oferite de Editura Publica. Astfel, se va incheia cea de-a cincea editie de PRIME Maraton: ADcoholic Edition.

Numarul de locuri la eveniment este limitat, iar cei care doresc sa participe se pot inscrie trimitand un e-mail pe adresa maraton@primeromania.ro in care sa specifice o campanie a unui brand de bauturi alcoolice care le-a placut si sa motiveze alegerea facuta, alaturi de nume, prenume, numar de telefon, facultatea si anul de studiu. Data limita a inscrierilor este 20 noiembrie, ora 23:59, iar taxa de participare este de 10 RON.

Eveniment realizat cu sustinerea: Snack Attack, Editura Publica, Nescafe, TipRO Printing si improvizatie.ro .

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesati http://maraton.primeromania.ro/ si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PRIMERomania.

Parteneri media: IQads, Start UB, PRwave, TVCITY, Calendar Evenimente, ABC Antreprenori, PR Romania, BestJobs, Bucuresti365.ro, BUZZ!Camp, Student din Provincie, Studentie.ro, Scoala ADC*RO, ED-web.com, Bucharest-Guide.ro, goingout.ro, GEN90, IntegralEDU, Chelgate Public Affairs & Public Relations, IAA.

Despre PRIME Romania

PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 16 ani de evenimente pentru studentii pasionati de comunicare.
PRIME este o organizatie prezenta in mai multe tari europene printre care: Romania, Slovenia, Italia si Spania.
Asociatia studenteasca PRIME Romania are sediul central in Bucuresti si doua filiale nationale in Brasov si Iasi.
 

Data/Ora: 22 noiembrie 2013

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.