2 Comments

 1. sinescu gineta on

  Domnule primar,locuiesc intr-o casa nationalizata care a fost revendicata .In 2009 pe 18 ianuarie expira contractul.Am facut cerere de locuinta sociala in anul 2004329,nr.de dosar 19380.pana in momentul de fata nu s-a rezolvat nimic.Ni se comunica faptul ca nu exista fonduri pentru constructiile de locuinte sociale.Nu stiu ce sa mai fac,poate dumneavoastra ma puteti informa mai corect despre aceasta situatie cum ar putea fi rezolvata.Ginditi-va ca trebuie sa eliberez locuinta in plina iarna si nu am unde ma muta .trebuie sa existe o solutie. Va multumesc!

 2. GROSU MARIA on

  Domnule Primar
  Locuiesc pe strada Litoralului, nr.92 si sunt foarte nemultumita de calitatile strazii. Va amintesc urmatoarele:
  -starda nu este canalizata
  -strada nu este asfaltata
  – pe strada sunt caini care dorm pe sub masini
  -srada nu este iluminata de aproape o saptamana
  Am dat telefon la Iluminatul stradal am facut sesizare incepand de Marti 14.07.2009 si tot nu s-a rezolvat nimic.Presupun ca se asteapta sa manance cainii pe cineva, sa-si rupa cineva picioarele si de ce nu sa fie cineva omorat in strada pentru a selua ceva masuri. Mentionez ca sunt un contribuabil destul de corect, care plateste taxele si impozitele ca si cei de pe strala Oituz Peris etc.si am si eu niste pretentii.
  In speranta ca voi primi vestea ca strada se va canaliza si cand se va canaliza, precum si ca iluminatul stradal se va rezolva o data pentru totdeauna (deoarece numai str.Litoralului si Str. Negulescu sunt lipsite de lumina pentru economie) va multumesc anticipat.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.