11 Comments

 1. Popa Monica on

  Buna ziua,
  Locuiesc in Bd. Dacia nr. 14, langa Muzeul Literaturii Romane. De la mine mergand spre Piata Romana, exista o constructie facute dupa revolutie, care a inceput sa fie demolata de anul trecut, dar nu s-a finalizat demolarea. In prezent este depozit de gunoi si adapost pentru cersetori – aurolaci. Nu stiu cine este resposabil pentru demolare, dar as vrea sa stiu ce se intampla? Cand vor disparea gunoaiele?
  2. In Piata Romana, este si un fost WC public care a functionat inainte de revolutie, dar care in prezent este inchis, incercuit cu un gard metalic de aprox. 1 m inaltime, si care este tot depozit de gunoaie si obiect de arta fotografica atat pentru straini cat si pentru romani. Ce facem? Chiar in centrul capitalei trebuie sa traim printre gunoaie?

 2. Suntem foarte revoltati pentru masura cu,,taxa pe latrat (Culmea este ca se intampla in ,,epoca manelelor| care razbat din autoturiasme in mers de trezesc si animalele nu numai primarii. Domnilor ,puneti si taxa pe fum! Fumul cosurilor. Abrogati aceasta masura. Rusine.
  Vin ele alegerile!

 3. Gold Press Media on

  Fosta sefa a Vamii Halmeu, Nicoleta Dobrescu, si alte patru persoane au fost trimise in judecata de procurorii DNA Oradea in dosarul privind mita data de Dobrescu pentru a fi instalata de fostul sef al ANV, Radu Marginean, in functia de sef al Biroului Vamal Halmeu, potrivit DNA. Nicoleta Dobrescu va fi judecata pentru infractiunea de cumparare de influenta.
  Felix Ilie
  Seful Departamentului de Comunicare

 4. nicoalescu mihaela on

  ieri am fost in parcul herastau …ca si sapt trecuta si acolo am vazut o rata mardarin care a ajuns in partea ceilalta unde sunt pestii…saracuta rata se chinuie sa ajunga in ceilalta parte unde sunt rate,gaste si lebada…am vorbit cu paza…am intrebat pe paznici dar nimeni nu intrevine…ba mai mult mi a zis sa ma dezbrac eu si sa inot ca sa salvez rata….eu sunt surdo muta cu toate astea am incercat sa vorbesc cu cei care lucreaza acolo sa incearca sa faca ceva sa ajuta biata rata care plange singura separat de gard…nu stiu cum a ajuns acolo…probabil a zburat din greseala
  dar nimeni nu intrevine..de ce? asa de reci suntem noi romani… merg din nou acolo in parc herastau cu aparat sa filmez si o sa pun pe internet,la stiri.ziare…nu stiu…vreau doar ca rata sa ajunga unde sunt familia lui…acolo unde sta acum nu are mancare nici un loc uscat unde se poate odihni…va rog sa faceti ceva…eu am vorbit…am plans…am rugat si nici un rezultat…ba mai mult oameni rad de mine…va rog mult!

 5. Buna ziua,locuiesc in sector 1, zona Bucurestii Noi si doresc sa completez la primarie datele chestionarului cu recensamantul persoanelor si locuintei. Trebuie sa ma programez la primarie,exista un program?Vin direct la Primaria din Banu Manta?Astept raspuns cu multumiri

 6. Adrian Mihail on

  Cine colecteaza in sector,
  deseurile combustibile?
  Din strada G-ral Constantin
  Cristescu, sunt de preluat
  cca. 100-120 peturi de doi
  litri, de REZIDURI PACURA.
  Astept raspunsul Dvs.Cu stima

 7. stefanescu iuliana on

  Dorind sa achit impozitele pe anul in curs pentru cele doua apartamente pe care le posed, am incercat sa aflu sumele. Nu a fost posibil.Nu credeti ca este esential sa cunosc suma si nu ca pot sa o achit rpin ordin de plata? Poate incercati sa informati in acest sens contribuabilii

 8. radu emanuel on

  VA SALUT AS DORI SA FAC O ZANA DE TRANSPORT vehicule grele in municipiul bucuresti

 9. Fundaţia „Căminul Felix” a aniversat vineri seara 20 ani de activitate, în cadrul unui eveniment festiv care s-a desfăşurat la Filarmonica de Stat din Oradea.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.