.
3

Prima editie din 2022 a Gradinii cu Artisti – 21 – 22 mai, in Parcul Gradina Icoanei

0

In weekendul 21 – 22 mai, Gradina cu Artisti, cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban, va avea prima editie a anului in spatiul sau de desfasurare cu traditie, Parcul Gradina Icoanei, iar intrarea pentru public este libera.

Teatru pentru copii, ateliere de creatie pentru toate varstele si targ de artizani
Din programul Gradinii cu Artisti cu artisti din mai sunt de neratat spectacolele de teatru pentru copii – cel realizat de Asociatia Culturala Didasca sambata, pe 21 iunie, intre 11:00 – 12:00 dar si Doamna Rabdare, de duminica, 22 mai, din acelasi interval orar, pregatit de Anca Grosu si Ioana Rizea de la trupa de Teatru Sufletos, in care doi robotei, Nicky si Pongo, pornesc intr-o aventura plina de peripetii, intr-o galaxie complet noua, unde o intalnesc pe Doamna Rabdare.
Artizanii vin din nou in parc cu standuri si aduc carti pentru copii, haine pictate, accesorii felurit

Creativii de toate varstele pot afla secretele manufacturarii la atelierele de creatie, care vor avea loc pe toata durata evenimentului: pictura, slime, ciucuri, reciclare creativa, brelocuri fistichii si coronite din flori.
Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera, programul complet este disponibil pe site-ul http://gradinacuartisti.ro iar detalii se gasesc in evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1683070848712126.
Parteneri: Primaria sectorului 2.
Parteneri media: Tananana, Itsy Bitsy, IQads, Spotmedia, Click! pentru femei, PRwave, Iqool, Revista Atelierul, Goingout, Catchy, acasa.ro, Bucharest Guide, Pro Bucuresti, Fashion8, Munteanu, Gokid, Qbebe, suntparinte.ro, CSR Media, stiri.ong, Romania Pozitiva.
Eveniment organizat de Creative Arts si Media Events & Entertainment.
Detalii despre eveniment la anca@creativearts.ro.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.