Premiera: Shadowland la Bucuresti

0

Shadowland, dansul umbrelor, un spectacol fascinant, vine in premiera in Romania. Renumita trupa Pilobolus Dance Theater va sustine doua reprezentatii la Bucuresti, pe 23 si 24 februarie 2014, la Sala Palatului.

Cu spectacole sold-out si premiate, Pilobus, prin Shadowland, a reusit sa dea un alt inteles jocului cu umbre. Dansatorii combina atat o coregrafie extraordinara, cat si teatru si muzica. Shadowland este o reprezentatie complexa a visului unei fetite care se simte singura si marginalizata de catre familie. Ea incepe o calatorie de descoperire. Pe drum intalneste fel de fel de creaturi: bucatari nebuni, un elefant sau o mana de gigant care o transforma in fata-catel.

 
„Un spectacol complet nou, Shadowland va deveni, fara indoiala, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din noua stagiune” – Absolute Madrid.

 
„Acest spectacol amesteca elemente ale operetei si teatrului, elemente de acrobatie si dans, poezie si cultura pop intr-o minunata opera de arta” – Berliner Morgenpost.

Data/Ora: 23, 24 februarie 2014

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.