PREMIERA – LE CANTATRICI VILLANE

0

Opera comica in doua acte de Valentino Fioravanti
Duminica, 30 noiembrie 2008 si marti, 2 decembrie, la ora 18.30, Studioul Experimental de Opera si Balet ”Ludovic Spiess” din cadrul Operei Nationale Bucuresti prezinta premiera spectacolului ”Le Cantatrici villane” de Valentino Fioravanti.
Realizat in cadrul proiectului Opera rara – initiat de Opera Nationala Bucuresti in scopul largirii sferei repertoriale si stilistice in domeniul artei lirice, atat pentru interpreti, cat si pentru public – acest titlu l-a facut celebru pe Fioravanti nu numai prin calitatea compozitiei, ci si prin umorul debordant, din text si din muzica.


Ambele spectacole vor avea loc in Foaierul Galben si vor fi prezentate cu acompaniament de pian. 
Din distributie fac parte Anna Mirescu (Rosa), Hector Lopez (Carlino), Antonela B?rnat si Mihaela Ispan (Agata), Cristina Eremia si Simonida Lutescu (Gianetta), Stefan Schuller (Don Bucefallo), Paul Basacopol (Don Marco), Gheorghe Vlad (Nunziello). 


Regia artistica a spectacolului este semnata de Anda Tabacaru Hogea, iar scenografia de Viorica Petrovici. Miscarea scenica este realizata de Maria Popa, iar pregatirea muzicala este asigurata de Lidia Butnariu. 


De: Valentino Fioravanti
Data/Ora: 18:30
Sala:Foaierul Galben
Locatie: Opera Nationala din Bucuresti

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.