Premiera la Teatrul Odeon

0

Duminica, 13 iunie, Teatrul Odeon pune in scena, in premiera, piesa de teatru "Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva".
 

Premiera de la Teatrul Odeon, "Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva", este, de fapt, un spectacol lectura, ce reda o drama a sufocarii familiale, reluand in textul sau obsesii constante ale autorului ei: descompunerea corpului si a sufletului, tribulatii unei sexualitatii captive, in egala masura, hetero  si homo-sexuala, groaza de batranete si neputinta ei. Autorul, Jonas Gardell, este un cunoscut scriitor, dramaturg si comedian suedez, a carui orientare homosexuala, fatis recunoscuta, este o sursa de umor, amaraciune sau de filozofare in operele sale. Romanele sale se bucura de un real succes, unul din ele " Un comediant se naste", fiind ecranizat intr-o miniserie TV.
 

Piesa "Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva ", in traducerea lui Carmen Vioreanu, este regizata de catre Radu Apostol si are in distributie nume mari ca doamna Olga Tudorache sau Maria Ploae. Pretul unui bilet intreg este de 21,20 lei.

Regie: Radu Apostol
De: Jonas Gardell
Data/Ora: 13 iunie, 19:00 h
Durata: 2 h
Pret bilet: bilet intreg 21,20 lei; bilet redus 12,72 lei
Gen: drama
Distributie: Olga Tudorache, Maria Ploae,

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.