Poveste in dar

0

In perioada 1-3 aprilie, Scoala Vocationala “A treia cafea” organizeaza la Clubul Taranului Roman, evenimentul “Poveste in dar”, sustinut de programul Tineret in Actiune si parte a campaniei de promovare a lecturii “In cautarea cititorilor celebri”, initiata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Proiectul “Poveste in dar” isi propune promovarea povestii unui copil care cauta sprijin pentru a-si implini vocatia, confruntandu-se atat cu dificultati financiare, cat si cu prejudecati sociale fata de etnia din care face parte.

Miza proiectului este, in prima instanta, una vocationala, care isi propune sustinerea solidaritatii si promoveaza toleranta intre tineri, in special in vederea consolidarii coeziunii sociale.

Evenimentul este precedat de un numar de ateliere de creatie la care vor participa gratuit liceeni si studenti cu aptitudini pentru arte plastice, actorie, scriere de povesti si recycleart.

Rezultatele acestor ateliere – povesti scrise, pictate, modelate sau puse in scena – vor fi prezentate publicului in cadrul unui expozitii cu vanzare, iar fondurile obtinute in urma acesteia vor fi directionate catre tanarul violonist.

Data/Ora: 1-3 aprilie

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.