Poo bear

0

Regie…! Zona suprema a distractiei. Este un fel de Fun State Area. Toata lumea stie ca in Regie sunt cluburi, discoteci, cluburi de biliard, bowling, tenis de masa s.a.m.d. Este centrul de relaxare al adolescentilor si studentilor. Zona este plina de fast-food-uri, si totusi, dupa ce te zbengui intr-o discoteca sau te enervezi ca ti-ai luat bataie la biliard, este fizic imposibil sa nu ti se faca foame. Si pentru ca nu sunt o exceptie, dupa ce am fost sa dau o bila prin IDM, am cautat un loc mai bun sa mananc.Eram satula de shaorma si junk food de genul asta, asa ca am cautat un loc unde as putea sa mananc ceva diferit.Asa am ajuns in Pui de Urs, un restaurant de care auzisem de mai multe ori de la diverse persoane. Auzisem multe lucruri frumoase, dar nu credeam ca sunt toate adevarate.Are o terasa destul de incapatoare cu mese din lemn acoperite cu fete de masa albe si un grilaj de lemn ce inconjoara toata portiunea.Restaurantul este ceva mai complex decat restul restaurantelor. Nu are un anume stil, in schimb este destul de linistit si familiar.
Mancarea este grozava: multa, buna si ieftina.
Despre servire nu am cuvinte: este impecabila.
La etaj se pune muzica cu volumul ceva mai tare si poti chiar sa te ridici si sa dansezi.
Mi se pare unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, si nu spun asta doar din cauza aspectului ci si pentru calitatea serviciilor si a mancarii.
Recomand cu mare sinceritate salata de vara (care se serveste oricand indiferent de anotimp) ca aperitiv si un Gordon Bleu (are un gust divin).
Chiar pot spune ca de fiecare data cand ma duc acolo mananc cat un ”pui de urs”!


Luana G.


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.