26 Comments

 1. As dori sa stiu si eu daca se poate,programul medicului de familie Nita Camelia.. Va multumesc!!

 2. cosma mariana on

  Sunt foarte dezamagita de serviciul dvs de relatii cu publicul.Lasa mult de dorit amabilitatea angajatei care raspunde la telefon.Am dorit sa-i cer relatii in legatura cu posibilitatea de a face o programare telefonica la dr.Nitescu la neurologie deoarece sunt operata la picor,ma deplasez greu,si locuiesc departe de policlinica.Mi s-a spus pe un ton intepat fara sa fiu lasata sa dau detalii
  sa ma prezint personal pt.programare si mi s-a trantit telefonul in nas.Vi se pare normal?Platim cotizand sume mari din salariu aceste servicii…Multumesc!

 3. FLORIAN 86 on

  BUNA ZIUA.AS DORI SA STIU SI EU PROGRAMUL D-NEI DOCTOR TAROPA DANIELA.VA MULTUMESC

 4. Chenciu Valerian on

  As dori sa pot afla cum puteti fi contactati Am cerut la informatii telefonul policlinicii Vitan si nu raspunde nimeni. La telefonul dat aici pe net nu raspunde nimeni.
  Intrebarea pe care o am: Care este programul doamnei Dr. Milosescu si eventual la ce tel. poate fi contactata.
  Va multumesc

 5. Buna ziua ! As dori sa stiu cum ajung la Policlinica…cu ce mijloace de transport…la ce statie trebuie sa cobor..Va multumesc !

 6. dihel vasile on

  VA ROG SA MA AJUTATI CU O PROGRAMARE LA DOAM.DOCTOR CARLIG LA PSIHIATRIE PENTRU SOTIA MEA CARE ESTE IN EVIDENTA LA DUMNEAEI DE 10 ANI MENTIONEZ CA SOTIA ME-A DIHEL VIORICA NU POATE SI NU VREA SA VINA LA DOCTO FIND BOLNAVA PSIHIC DREPT PENTRU CARE I-SA BLOCAT PENSIA DI SEPTEMBRIE 2008 TOT ODATA CER SI O ANCHETA LA FATA LOCULUI DE CATRE MINISTERUL MUNCI SI SANATATI IN CARE SA DOVEDESC RELE TRATAMENTE ADUSE DE DOCTORITA CELA COMISIA SECTORULUI 3 ASTEPT SA FIU CONTACTAT PE NMR. 0722.501.820

 7. Nick Zorzoliu on

  D-lui Dr. Dinu Petre – Ortopedie- sa-i dea Dzeu sanatate ca dansul a dat sanatate la multa lume, acelasi bun profesionist, acelasi om de caracter si suflet.
  Va multumesc d-le doctor.

  Nicolae Zorzoliu
  Wolcott, CT 06716, USA

 8. sa nu aveti doctor de familie ca dr.eliescu bogdan ca iesiti la pensie inainte de termen e un cersetor un sarlatan un tilhar cu diploma.

 9. sa nu-l faceti medic de familie pe eliescu bogdan fiindca cere de la obraz,daca sotul lucreaza si este asigurat automat familia este si ea dar el ati cauta anumite noduri numai sa platesti 30ron si pe urma spune laa ca data viitoare numai dai,domne pina acum nu am vazut asa ceva merita facut cu politia sa il usture toata viata daca ati da trimitere la un doctor ptr alte probleme si te intorci la el ca esuat tratamentul spune ca nu ai stiut sa-bagi nimic in buzunar la doctorul respectiv,e un sarlatan inascut

 10. daca tot a venit discutia de bogdan eliescu si eu si sotia mea am plecat de la el e o scirba un sarlatan,nu se multumeste cu putin merita denuntat cu spagile care ti le impune dar oricum sunt multe persoane care il urASTE TOT TREBUIE SA-L PRINDA CINEVA IN flagrand sa-l doara inima toata viata,a inceput sa-si selecteze pacietii care nu da sa le dea pasi

 11. Chirculescu Michaela on

  as dori sa cunosc programul de consultatii al dr. Bogdan Eliescu

  va multumesc

 12. Calin Oana on

  Buna ziua,
  as dori sa aflu nr de telefon al Policlinicii Vitan, in special o programare la dna Dr. Mihailescu Aristia-oftalmolog.
  Multumesc anticipat!

 13. Andreea Ionescu on

  Dr. Eliescu este de o integritate deosebita. Eu sunt pacienta dr. ELiescu de ani de zile, imi vede si copilul si toata familia si acest om este un dr foarte bun. Nicioadata nu mi-a cerut nimic. Taxele pe care trebuie sa le platesti pentru eliberarea adeverintelor sunt stabilite de lege.

 14. Dr. Eliescu este cel mai bun medic pe care il stiu! Mi-a ajutat mama si a stabilizat-o si la orice ora vine sa imi vada copilul, chiar si noaptea cand l-am sunat. Si nu mi-a cerut nimic niciodata!

 15. doresc sa aflu un nr de telefon de la policlinica Vitan, am nevoie d eo adeverinta de asigurat. stie cineva de unde o pot obtine si care este programul?
  multumesc

 16. Adeverinta de asigurat, pentru pensionari, altceva nu stiu se obtine depunand la un biriou din curtea din spate a policlinicii Vitan, acces de la subsol,in zilele de marti, miercuri sau joi intre orele 8:30 si 14:30 copii dupa urmatoarele acte (probabil insa ca trebuie sa aveti la dv. si originalele pentru verificare):
  – act de identitate
  – talon de pensie
  – decizia de pensionare;
  – un formular pe care il luati de acolo si-l completati pe loc. Am inteles ca sunt cozi mari.
  Asigurarea se ridica tot de acolo in lunea urmatoare. Nu stiu orele, va interesati cand depuneti actele.

 17. nr.de tel. DR.CATANA MARION doar pentru programari este 0770404460.Sper sa o puteti contacta.

 18. As dori sa se faca odata dreptate si sa existe un control, macar cat de mic posibil, asupra medicilor care nu fac altceva decat sa ceara spaga pentru dreptul tau!!! cum este posibil ca un medic ortoped, dl dr Dinu Petre, Policlinica Vitan, care este recunoscut in aceasta Policlinica ca cel mai mare SPAGAR , sa profeseze ani de zile fara sa fie controlat niciodata

 19. iorgulescu elena on

  cum trebuie sa procedez sa obtin o programare la neurologie Dna Dr Ana Maria Voiculescu,,,multumesc

 20. Nicu Nicu on

  Aș dori și eu să aflu programul doctoriței Gheorghe Ioana sau un nr de tel după secția ORL.Multumesc mult.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.