Poker

0

Poker este o comedie romaneasca interesanta despre prietenia dintre patru barbati si despre caracterele acestora.

Claudiu (Valentin Teodosiu), Titel (Horatiu Malaele), Horia (Vladimir Gaitan) si Marcel se cunosc din clasa I, si inca de pe-atunci chiuleau de la scoala ca sa joace poker. Joc care le-a strans prietenia, ori asa sunt ei de parere, chiar daca nu a fost intodeauna egalitate intre cei patru. Marcel a fost mereu liderul, cel care castiga cand dorea, dar fara sa triseze vreodata.

Timpul trece, baietii cresc, fiecare isi urmeaza destinul, dar se intalnesc intodeauna pentru un joc de Poker. Acum sunt adulti si oameni respectabili in domeniul in care activeaza: Claudiu este senatorul coruput, Titel devine un mafiot de temut, Horia castiga multi bani din chirurgia plastica, iar Marcel e arhitect cunoscut in strainatate.

Daca la inceput ei jucau pe bete de chibrit sau cate un leu, doi, astazi pariaza pe sume enorme de bani. Dar ultimul meci de poker scoate la iveala manevrele pe care cei patru le fac unul pe la spatele celuilalt.

Regie: Sergiu Nicolaescu
Distributie: Vladimir Gaitan, Horatiu Malaele, Valentin Teodosiu, Catalina Grama (Jojo), Mircea Diaconu, Jean Constantin

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.