Poarta de siguranță pentru copii, una dintre limitele pe care trebuie să le impui micuțului tău!

0

Scările și încăperile la care nu ar trebui să aibă acces copiii sunt de obicei cele mai vânate de cei mici. Magnetismul lor aparte pentru obiectele și spațiile ce i-ar pune în pericol este deja arhicunoscut așa că, probabil, încercările sale de a depăși limitele de siguranță nu te mai surprind. Pentru a preveni, însă, incidentele neplăcute, este recomandată montarea încă din primele luni de viață a echipamentelor profesionale de protecție. O poartă de siguranță pentru copii, de pildă, reprezintă o modalitate excelentă de a împiedica un lung șir de accidentări cauzat de scările interioare sau de accesul în camerele în care nu ar trebui să pătrundă.

În categoria articolelor cu rol de blocare a accesului în diferite zone ale locuinței, vei găsi numeroase modele de porți pentru uși și scări. Cu dimensiuni și sisteme de închidere diverse, acestea pot fi adaptate în funcție de caz, pentru a beneficia de eficiență sporită.

Poarta siguranta copii pentru uși

Montarea unei porți metalice de siguranță pentru uși se realizează foarte simplu, prin presiune între tocurile ușilor, fără folosirea altor instrumente suplimentare. Deschiderea porții se face prin apăsarea a 2 butoane de deblocare și ridicarea porții, în același timp. Deși este un procedeu facil pentru adulți, copilul va întâmpina dificultăți atunci când va încerca să facă asta.

Portile de siguranta disponibile pe piață au deschidere pe ambele părți și permit atașarea unor extensii în cazul în care necesită prelungire. Lățimea reglabilă, mecanismul sigur de blocare, montarea fără dificultate atât pentru uși, cât și pentru scări, precum și prețul accesibil au făcut ca aceste articole să devină extrem de populare, numărându-se printre accesoriile de protecție pentru copii cele mai achiziționate.

poarta siguranta copii

Poartă de siguranță pentru copii pentru scări

Scările sunt un punct de atracție fantastic pentru micuți. Mereu descoperă ceva nou de făcut când vine vorba de acestea: să le urce sau să le coboare, să se agațe de balustradă sau să își introducă piciorușele printre cadrele acesteia, să încerce acrobații periculoase și să dea senzații tari părinților. Numeroase accidente casnice în care sunt implicați copiii au loc tocmai din cauza scărilor. Riscurile la care sunt expuși sunt foarte mari, tocmai de aceea, este indicat să fii prevăzător și să montezi o poartă de siguranță pentru copii prin care să le blochezi accesul în aceste zone.

Modelele din această categorie pot fi montate între pereți, prin strângerea manuală a celor 4 șuruburi din dotare. Mecanismul de blocare nu permite micilor năzdrăvani.să le deschidă. Dacă frontul pe care vrei să îl acoperi este mai larg decât poarta, poți opta pentru atașarea a maximum două extensii, una în partea stângă și cealaltă în partea dreaptă. Porțile pot fi utilizate pentru scări, dar și pentru uși, având lățime reglabilă și deschidere pe ambele părți.

Poarta de siguranță retractabilă extra lungă

Acest model este foarte practic și poate fi montat pentru a îndeplini un număr impresionant de sarcini. Poate bloca accesul la scările interioare, în diverse încăperi ale casei, la ușa de ieșire din locuință, la cuptor sau alte fronturi potențial periculoase. Le poți achiziționa în 2 dimensiuni de extindere, de 140 și 180 cm. Pachetele conțin 2 seturi de piese pentru montare, astfel încât le poți instala în 2 locuri diferite din casă, acest lucru oferindu-ți avantajul de a muta poarta dintr-un loc în altul, în funcție de nevoie.

Fixă sau retractabilă, montează din timp o poartă siguranță copii și vei elimina o serie de riscuri majore la care este expus piticotul tău.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.