Pet Adoptathon 2007

0

Centrul de adoptii Daisy Hope (www.daisyhope.ro) a fost infiintat in anul 2001, ca raspuns la campania agresiva de exterminare a cainilor fara stapan, demarata cu cruzime in Bucuresti si in toata tara. Dorinta fondatorilor este aceea de a rezolva problema adoptiei cainilor si pisicilor fara stapan din Bucuresti, prin metode civilizate, in conformitate cu normele europene.


Fundatia organizeaza periodic campanii de adoptii, din care face parte si manifestarea internationala Pet Adoptathon 2007, editia a VI a.
Este vorba de un eveniment maraton, international, organizat anual in peste 1.000 de adaposturi din toata lumea, care  a fost initiat, in 1995, de North Shore Animal League America din Port Washinghton, SUA.
North Shore Animal League America, este cea mai mare organizatie din lume, de protectie si salvare a animalelor abandonate.  Inca din 1944,  NSALA s-a implicat in apararea drepturilor animalelor, salvand vietile a peste un million dintre ele. Numai anul trecut, dupa devastatorul uragan Katrina, membri organizatiei au salvat peste 1.400 de animale de casa ramase fara adopost si stapani.  Liga adaposteste si un centru medical non stop, unde se acorda asistenta medicala veterinara, se fac operatii de sterilizare si vaccinari.
Scopul principal al Pet Adoptathon-ului este acela ca la sfarsitul evenimentului  cat mai multe din cele peste 250 de animale fara stapan, aflate in ingrijrea fundatiei noastre, sa isi gaseasca o familie adoptiva, iubitoare, cu care sa plece acasa.


Locatie: Muzeul Grigore Antipa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.