Peste 1000 de persoane au venit la semfinala Cupei Liceelor la Street Dance

0

Clubul Maxx a fost luat cu asalt sambata, 8 Martie, de catre elevii care au dorit sa asiste la etapa semifinalelor Cupei Liceelor la Street Dance.

Finala a fost simtita tot mai aproape sambata aceasta, de catre concurentii celor 34 de echipe intrate in concurs. Publicul a fost la inaltime, incurajandu-si cu multa insufletire favoritii.

Daca etapele de calificari au pus accent pe originalitatea coregrafiei, semifinala a insemnat creativitate. Astfel, echipele intrate in concurs au trebuit sa demonstreze pe acelasi colaj, cat de inventive sunt. Aici, cei mai buni s-au remarcat iar galeriile i-au rasplatit cu aplauze generoase.

Din cele 34 de licee participante, s-au calificat pentru finala 25. Sambata viitoare insa, ne asteapta mult mai multe surprize. Pe langa concertul Alex si un after party la munte, ne asteapta inca un battle incendiar. Organizatorii au decis sa acorde un loc in etapa finala, uneia dintre echipele care nu s-a calificat.
Sunt asteptate sa participe cat mai multe licee, cel castigator fiind desemnat in urma unei competitii ad hoc.


In plus, street-dance-ul amator se va impleti cu cel profesionist, fiind invitate trupe de renume precum Monkey Bussines sau Effect care vor realiza demonstratii spectaculoase de dans la finala de pe 15 martie.
                                    
Mai multe detalii despre modalitatile de inscriere si desfasurarea competitiei gasiti pe www.street-dance.ro


Data/Ora: 13:00
Locatie: Club Maxx

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.