OFF COURSE BOULEVARD, pentru pasionatii de calatorii

0

Publicul este invitat sa experimenteze OFF COURSE finalul lui 2020: calatorii OFF dar cel mai exotic city break al imaginatiei ON. Astfel, vizitatorilor li se propune o calatorie cu imaginatia chiar si celor cu pasiuni contradictorii: le place iarna dar iubesc si tropicele sau sunt urbani si fascinati de jungle in acelasi timp.

Vizitatorii glo™ OFF COURSE BOULEVARD pot calatori de la Tokyo la Madagascar, de la Insulele Comore la Ibiza, de la Bali la Chile, adica de la Novotel pana la A1, cu vederi din intreaga lume, ilustratii, video-mapping, instalatii de arta si imaginatia artistilor care imbina diferite stari intr-una singura.

City break digital curatoriat de One Night Gallery
la glo™ OFF COURSE BOULEVARD

Expozitia stradala reuneste un sir de experiente desprinse din lumi diferite si reinterpretate de artisti romani, in cea mai lunga calatorie de pe Calea Victoriei. 9 lucrari de arta create de Aural Eye, Ana Banica, Les Ateliers Nomad, Ioana Trusca, Noetic, Raluca Bararu, Rizi, Stella Caraman si Time Studio transforma vitrinele unor locuri iconice din centrul Capitalei in spatii expozitionale.

One Night Gallery, prima galerie de new media art din Romania, reuneste artisti si studiouri creative in glo™ OFF COURSE BOULEVARD, pentru pasionatii de calatorii ale caror planuri au fost anulate in 2020. La initiativa glo™, One Night Gallery recreeaza cele mai exotice destinatii ale lumii si le aduce impreuna in Bucuresti, intr-un demers cultural de a deschide granitele imaginatiei, care sustine artistii romani si scena de new media art.
Destinatiile preferate pentru calatorii sunt reimaginate de artistii romani, intr-o expozitie de arta stradala pe Calea Victoriei, care va putea fi vazuta pana pe 2 ianuarie.

Teaserul evenimentului poate veni aici: https://www.facebook.com/151771578902708/videos/1213101745758428.

Expozitia poate fi vizitata pana pe 2 ianuarie, intre orele 17:00-22:00 iar lucrarile artistilor reuniti de One Night Gallery se pot vedea in urmatoarele locatii:

* Hotel Novotel: Raluca Bararu – Bali
* Grand Hotel Continental: Noetic – Insulele Comore
* Athene Palace Hilton: Ana Banica – Chile
* Hotel Radisson: Ioana Trusca, Time Studio – Bali
* Zaganu Craft Beer Bar: Stella Caraman – Madagascar
* Galeria 1001 Arte: RIZI – Tokio, Aural Eye – Ibiza
* Bar A1: Les Ateliers Nomad – Round trip

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.