Numar record de elevi participanti la Cupa Liceelor la Street Dance

0

Sambata, 23 februarie, clubul PAT s-a dovedit neincapator pentru tinerii care au venit sa asiste la prima etapa a Cupei Liceelor la Street Dance.


Peste 600 de elevi au asteptat cuminti la coada formata la intrare sa participe la cea mai asteptata competitie a anului.


De ce un numar atat de mare? Pentru ca cele mai spectaculoase miscari de street dance si de breake dance le-au putut admira sambata, pe ringul din club PAT.
Cele 27 de licee din concurs au profitat la maximum de minutele pe care le-au avut la dispozitie si au oferit adevarate show-uri coregrafice rasplatite cu aplauze si cu strigate de incurajare.


Pentru editia de anul acesta, elevii au fost mult mai ingeniosi si au incercat sa impresioneze juriul inserand momente pline de originalitate.
Daca unii au preferat sa-si prezinte show-ul pe muzica interpretata live de colegii lor, altii au ales sa introduca momente de beat box. Toate acestea au fost gustate din plin de spectatori si notate cu generozitate de juriu.


Saptamani sau luni de zile de antrenament si-au spus cuvantul la aceasta prima etapa a Cupei Liceelor la Street Dance. O parte din echipele participante au demonstrat ca prin munca se poate obtine nu numai tehnica si sincronizare perfecta dar si gratie.


Sambata viitoare, 1 martie sunt asteptate sa intre in concurs, restul de 37 de licee. Tinerii asteapta cu nerabdare sa vada ce surprize le rezerva cea de-a doua etapa si care sunt liceele care se vor califica la faza de preliminarii.Unii dintre ei au deja echipe preferate. Altii asteapta cu nerabdare sa intre in concurs saptamana aceasta.
 
Mai multe detalii despre modalitatile de inscriere si desfasurarea competitiei gasiti pe www.street-dance.ro


Cele patru etape de concurs vor fi structurate astfel:


23 Februarie: Etapa 1: Proba Show-Dance – Vor participa echipele primelor 25 de licee din concurs.01 Martie Etapa 2: Proba Show-Dance – Vor intra in competitie restul de 25 de licee


08 Martie Etapa 3: Preliminarii – Proba coregrafie impusa – Se vor infrunta cele 30 de licee ramase in concurs.


15 Martie Etapa 4: Finala – Sala Polivalenta CFR Rapid


Mai multe detalii despre modalitatile de inscriere si desfasurarea competitiei gasiti pe www.street-dance.ro


 
Parteneri: Krystal pro Models, GFK si Ulise Tour


Organizatori: Up Events, Living Dance si SEVEN Communications.


Parteneri media: Utv, Radio 21, Compact, Popcorn, Cool Girl, 24FUN, e-ok.ro, PORT.ro, diseara.ro, bucharest-guide.ro, prieteni.ro, ghid-bucuresti.ro, acasa.ro, viatadeliceu.ro


Locatie: Cupa Liceelor la Street Dance

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.