Nopti Albe Europene

0

Primaria Capitalei impreuna cu ArCuB organizeaza cu ocazia ”Noptilor Albe Europene” in perioada 22-23 septembrie,  spectacole de teatru stradal, acrobatii, concerte in aer liber, proiectii laser si alte evenimente.
De asemenea, bucurestenii vor avea acces gratuit in expozitiile, muzeele si teatrele din Capitala, care au pregatit reprezentatii si programe speciale pentru aceasta noapte, cand si Arcul de Triumf va fi deschis spre vizitare.
Noaptea Alba din Capitala va incepe sambata, 22 septembrie, la ora 18.00, si se va termina duminica dimineata, la ora 4.00.In Piata Constitutiei, vor fi amplasate trei scene. Pe scena principala vor concerta cei de la  Zdob si Zdub, Proconsul. si ceilalti invitati, una dintre scene va fi pentru trupa de teatru franceza Malabar, iar cea de a treia pentru  Vertical Show, un spectacol al unor artisti polonezi si italieni.
Deasemenea, vor fi proiecate pe Casa Poporului imaginile a 40 de lucrari ale unor artisti tineri in cadrul programului Urban Art pregatit de cei de la ArCuB.
Dupa ora doua noaptea, spectacolele se vor muta pe Splaiul Dambovitei, in dreptul Bulevardului Libertatii, unde va incepe proiectia de lasere pe apa Dambovitei.
Timp de 40 de minute, o echipa din Germania va proiecta imagini cu cladiri din Bucuresti si din alte orase europene. Un sistem de pompe va arunca apa in aer, creandu-se astfel un ecran ”lichid”.
Distractia va continua cu DJ Internullo, DJ Andy si DJ Wanda pana la ora 4.00.


Locatie: Bucuresti

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.