NIKITA MIHALKOV in cadrul B-EST

0

Sambata, 14 aprilie, de la ora 17.30,are loc conferinta de presa care il are ca invitat de onoare a celei de a treia editii a B-EST INTERNATIONAL FILM FESTIVAL, pe maestrul NIKITA MIHALKOV. Conferinta are loc la Sala Galati a Hotelului Marriott.
Cunoscut si sub numele de ”Spielberg al Rusiei”, Nikita Mihalkov va deschide editia din acest an a festivalului cu filmul Soarele inselator I (OSCAR pentru Cel Mai Bun Film Strain, 1994), programat sambata, 14 aprilie, ora 19.00 la Cinema Scala.
De asemenea, Mihalkov va fi prezent si la proiectia filmului Statski Sovetnik duminica, 15 aprilie ora 19.30, Cinema Scala.
Dupa cum bine stiti, Mihalkov va sustine la Bucuresti master-class-ul cu tema ”Regizorul in 2 ipostaze – in afara filmarii si la cadru”, la care vor putea asista jurnalisti, studenti la institutele de teatru si film, oameni de cinema, si care este programat a se desfasura duminica, 15 aprilie, ora 11.30, la Sala Amfiteatru a Teatrului National Bucuresti.
Acreditarile pentru B-EST International Film Festival se vor putea obtine sambata, 14 aprilie, incepand cu ora 16.30, inainte de conferinta de presa de la Hotel Marriott, Sala Galati.
Locatie: Fundatia Charta

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.