NIGHTS AWARDS 2007

0

Evenimentul anual care premiaza cei mai buni DJ, artisti, promoteri din scena clubbing romaneasca NIGHTS.RO AWARDS 2007 are loc Vineri 16 martie 2007 in  small club Bamboo (sala veche), iar invitati speciali sunt AME si Cel mai bun DJ roman conform voturilor exprimate pe www.nights.ro/awards.
Nights.ro Awards nu inseamna doar premiile Nights.ro. Inseamna o campanie de votare ai caror participanti (peste 7.000 de votanti la fiecare categorie, de-a lungul timpului) sunt de fapt cei care participa la viata de noapte, iesind in mod constant la evenimentele dedicate muzicii electronice din intreaga tara.
Nights.ro Awards reprezinta, in acelasi timp, si un eveniment important, materializat atat intr-o decernare de premii (32 de premii nationale si internationale acordate pana in prezent, in cadrul celor trei editii), cat si intr-o noapte lunga dedicata muzicii de club, unde invitat-special este, conform voturilor exprimate, in primul rand cel mai bun DJ roman, caruia i se alatura atat nume noi ale scenei din Romania, cat si DJ straini. Pe scurt, Nights.ro Awards este de fapt SINGURUL eveniment menit sa premieze, in fiecare an, valorile din industria muzicii electronice din Romania, acordand si alte patru premii internationale.
Locatie: Small Club BAMBOO

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.