Nabu Bar – restaurantul cu narghilea din București pe care trebuie să îl vizitezi

0

Pe Bulevardul Pache Protopopescu, 97, colt cu strada Matasari, se afla Nabu Bar, un loc special si trendy, care combina doua lucruri ce sunt foarte la moda acum: narghileaua si burgerii. E un loc ferit de aglomeratia centrului vechi, perfect pentru zilele in care vrei sa iesi in oras intr-un restaurant intim si cozy, asa cum spun si review-urile de pe pagina lor de Facebook.

Odata ajuns aici ai doua variante: Fie mergi in salonul primitor de la etaj, departe de aglomeratia si agitatia orasului, fie, in perioadele calduroase, pe terasa din fata.

Localul este amenajat modern, cu cateva accente industriale si scandinave, dar este in acelasi timp calduros si foarte primitor, datorita luminii calde si placute si a detaliilor naturale din decor. Nu trebuie sa iti faci griji daca ai de gand sa vii cu o gasca numeroasa, localul este suficient de spatios si pentru grupurile mai mari.

Atmosfera cozy si intima este unul dintre principalele motive pentru care Nabu Bar este un local atat de apreciat. Sentimentul de liniste si relaxare este acompaniat de muzica potrivita cu tematica orientala a localului, dar si de mancare foarte buna si apreciata.

Clientii mentioneaza mereu in review-urile lor ca revin cu placere in locul unde au mancat cei mai buni cartofi wedges, cu cele mai delicioase sosuri si cele mai parfumate vinuri. Daca esti un pasionat al bugerilor si a mancarii bune, trebuie sa treci pe lista de localuri de vizitat si Nabu Bar.

Fiind un local dedicat narghilelei, au cateva reguli pe care le urmeaza cu sfintenie si care ii diferentiaza printre atatea restaurante cu specific oriental. In meniul Nabubar vei gasi o categorie speciala dedicata exclusiv narghilelelor si poti incerca gusturi speciale, cum ar fi combinatia de afine-menta sau guma si scortisoara. Cunoscatorii de narghilea sau shisha cum este ea cunoscuta de straini apreciaza aroma deosebita.

Pentru ca am vorbit mai sus de regulile pe care le urmeaza cu sfintenie, iti spunem si tie care sunt:

  1. Carbunii si aromele sunt de inalta calitate, asa ca poti sa fii convins ca vei avea parte de o experienta autentica si speciala.

  2. Fiecare narghilea se foloseste cu o singura aroma pentru a nu combina gustul aromelor.

  3. Folosesc cea mai buna si calitativa aroma disponibila la acest moment.

  4. O singura narghilea isi poate pastra aroma peste doua ore.

Daca te-am convins si vrei sa iesi intr-un loc relaxant cu prietenii tai, fa-ti o rezervare la Nabu Bar – restaurant cu narghilea București și bucură-te de o experienta placuta alaturi de gasca ta.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.