Mituri si Trance

0

Si iata ca din nou ajungem in zona Lipscani. Totul frumos, multe baruri si terase, magazine la care sa te holbezi dupa ce iesi dintr-un club, aglomeratie in weekend, ce mai, zona perfecta pentru distractie.
Intr-o sambata seara, ma plimbam pe stradutele Bucurestiului cautand un loc sa beau o cafea si sa stau de vorba cu prietenii mei.
Tot auzisem eu ceva de un bar numit Myth. Stiam ca e pe la Curtea Veche. Cladirea localului a fost construita in 1476, probabil cea mai veche cladire din zona. Pe vremea lui Vlad Tepes era beci domnesc..
Locul arata destul de bine: este marisor, are canapele de piele, cateva masute cu scaune de bar, decorat cu fel si fel de vechituri printre care si o armura, muzica este ok (se aude un trance pe fundal) iar preturile acceptabile.
Nu prea am stat sa analizez tot localul sau chelnerii, dar in mare este ok.
Lumea care vine acolo este destul de normala, cu o tendinta mica de fite. Este genul de local in care poti sa stai de vorba, si sa ai intimitate.
Nu este nici foarte aglomerat, chiar poti sa te duci lejer cu siguranta ca vei gasi o masa libera.
Ce pot sa zic, nu mi-a lasat o impresie proasta dar nici formidabil nu e. Oricum, probabil o sa mai ma duc acolo, poate mai descopar vreun mit nestiut de nimeni.
See ya there!


Luana G.


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.