Marius Tuca va prelua Smart FM

0

Postul de radio Smart FM va fi preluat de catre jurnalistul Marius Tuca. 

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si-a dat, in sedinta de marti, acordul prealabil prevazut de legislatia audiovizualului pentru modificarea structurii actionariatului societatii Radio Smart SRL, care detine licenta audiovizuala a postului de radio Smart FM, ce emite in prezent in Bucuresti, pe 107,3 FM.

 

Astfel, din actionariatul societatii va iesi Angelica Nicolau, vaduva lui Valentin Nicolau, care detine 100% din partile sociale ale Smart FM. Toate aceste parti sociale detinute de Angelica Nicolau vor fi cesionate jurnalistului Marius Tuca (99,0196%) si sotiei acestuia, Neguta Tuca (0,9804%). Acestia nu au fost prezenti la sedinta CNA de marti.  

Marius Tuca a spus ca va prelua Smart FM de la familia Nicolau, pentru ca isi doreste de 30 de ani sa aiba un post de radio.

 

"imi doream inca de acum 30 de ani sa am un radio si sa-i spun Radio Pupaza din Tei (…) Nu va fi Radio Pupaza din Tei, dar se va pastra ceva din spiritul acesta de a anunta lucrurile cele mai importante si de ultima ora. Titlul radioului (Smart FM, n.r.) ne defineste. Titlul radioului defineste foarte bine ce vrem sa facem. Vrem sa facem totul smart, fie ca este vorba de muzica sau civilizatie", a declarat Marius Tuca.

 (sursa Mediafax)

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.