.
3

3 Comments

  1. Gavrila Alexandru on

    sarut mana,am si eu o problema legata cu aprtamentul care este scris pe numele tatului si al mamei mele,mama mea fiind moarta de 14 ani,aceasta mama a avut un copil din prima casatorie care acum este la puscarie si urmeaza a fii liberat in urmatorii 5 ani si am primit o scrisoare de la el(el fiiond fratele meu vitreg),in careurmeaza cand va iesii din inchisoare sa isi ceara si el drepturile la aprtamentul tatalui meu,inainte de a intra in puscarie cand mama mea tria acest frate de al 2 lea nu statea cu noi,avea o garsionera undeva in bucdar cand a intrat in inchisoare aceasta garsionera a fost vanduta de care el.intrebarea mea catre dumneavoastra este dk acum in momentul de fatza se poate trece apartamentul despre care vam zis pe numele meu sau numai p[e numele tatalui care el(fratele meu vitreg sa numai aibe nici o contribuintza la el),acum pe contract este scris numele tatalui si al mamei mele,el nu a contribuit la acest apartament nici macar cu un leu,va rog sa imi raspundeti frumos as dorii sa aflu ce pot face sio cum mai ales,va multumesc mult alex

  2. in categoria DE EVITAT. Timpi de asteptare foarte foarte mari pt o simpla legalizare. O ora jumatate pt o procura care nu a mai fost facuta in cele din urma aducand diverse scuze. Biroul doamnei notar Marinela Stanica este DE EVITAT.

  3. Dinu Grigoras on

    Atitudine nepasatoare fata de solicitanti,cauta nod in papura sau solicita inscrisuri inutile,fara legatura cu speta.Daca sunteti in zona,alegeti un alt birou notarial aflat ceva mai spre pod,nu cu mult,sau mergeti pe sos.Piperta,chiar la inceputul ei.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.