.
3

12 Comments

 1. adraiana on

  as dori sa stiu ce se poarta in acest sezon, ce oferte de preturi aveti si ce magazine de desfacere in ct aveti

 2. BUNA ZIUA.AS DORI SA PRIMESC PE MAIL TOATE NOUTATILE SI PROMOTIILE ,INAINTE DE A AJUNGE LA EPUIZAREA STOCULUI.EU SUNT DIN PITESTI SI NU AJUNG NICIODATA SA GASESC MASURILE POTRIVITE PT MINE.VA MULTUMESC

 3. calin.oana on

  Mi-am cumparat o pereche de blugi din magazinul mango din plaza si as vrea sa-i scurtez.Problema este ca se termina cu un fermoar jos.As putea sa-i scutez adresandu-ma dumneavoastra?

 4. cristina on

  buna ziua!va rog din suflet sa-mi spuneti daca gasesc la dvs blugi indigo conici sau foarte deschisi si la ce pret. va multumesc!

 5. As dori sa reclam modul de comportare al unei angajate din magazinul mall militari care uzeaza de functie si se poarta cu fetele angajate ca cu un rahat . Este motivul principal pentru care Mango Mall militari schimba angajatele la zi sau cel mult doua zile. Este vorba de ,,Loredana“ o asazisa sefa de tura care se crede mai importanta decat Patronul si care vorbeste cu oricine ca cu un rahat . Tin sa mentin ca , conditiile de munca in acel magazin sunt mai stricte decat la armata : nu ai voie cu tel nu ai voie sa vorbesti una cu cealalta etc . Oricum nu am cuvinte pt comportamentul acestei femei . Tin sa consider ca toate fetele au aceeasi parere despre ea si nu o accepta sub nici o forma . Spun asta in atentia conducerii Mango Romania care are tot interesul sa-si formeze angajate serioase care sa faca cinste acestei firme si nu sa le schimbe la zi cu orice novice. Cred ca ar fi f bine daca ati mai verifica persoanele care sufera de sefie in acel magazin si ati mai reconsidera posturile . INCERCATI SA VA ADUCETI APROAPE CLASA MUNCITOARE NU SEFI CA AIA SUNT CEI CARE VA TRAG IN JOS !!!!!

 6. super noua colectie d la MANGO!am o singura rugaminte daca se fac angajari se poate va rog si la mine un mail de anunt! ubesc mango

 7. Princess on

  Am nevoie de nr de tel de la Mango din Unirea Shopping Center – ma poate ajuta cineva?

 8. am o singura rugami… nte daca se fac angajari se poate va rog si la mine un mail de anunt!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.