“..mai bun ca oricare altul..” – Premiera

0

Miercuri, 12 martie 2008, la orele 19, va avea loc la Teatrul ”Metropolis” premiera piesei de teatru ”..mai bun ca oricare altul…”, un concept original pentru scenele romanesti.


Dove, impreuna cu regizorul Emanuel Parvu, va propune  piesa de teatru promo care are ca scop lansarea unui nou produs din gama de geluri-crema de dus Dove Supreme.
 
Si regizorul autor al textului si echipa de actori au acceptat cu entuziasm exercitiul creativ al unei povesti centrate in jurul unei prezente atipice: un obiect atat de important, dar si atat de discret in rutina fiecarei zile, gelul de dus, pune in miscare un arsenal impresionant de mijloace teatrale de expresie, care includ dansul si muzica live.
 
Personajele vor fi jucate de actorii Raluca Rusu, Marius Cordos, Vlad Logigan si Gabriel Calinescu, impreuna cu dansatorii Teglas Istvan, Bordas Atilla si Iacob Bogdan Alexandru. Coregrafia a fost creata de Tunde Baczo, iar scenografia ii apartine lui Bogdan Spataru. Muzica va fi asigurata de Calin Grigoriu la chitara si de Marius Galea la saxofon.     
 
Rasfatul va fi cuvantul de ordine pentru seara de miercuri, si pentru actori, si pentru public. Este un cadou pe care Dove il face doamnelor, indemnandu-le sa inceapa aceasta primavara cu mai mult rasfat si ingrijire.


Regie: Emanuel Parvu
Data/Ora: 19:00
Locatie: Teatrul Metropolis

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.