MADE IN ROMANIA

0

Joi, 7 Iunie 2007, orele 19:30 la Sala Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53, Compania de teatru PassePartout DP prezinta spectacolul MADE IN ROMANIA.
Scenariul si regia: Dan Puric
Purtand semnatura originala a lui Dan Puric, acest spectacol, lansat in decembrie 2001 la Sala Rapsodia a fost si ramane o provocare a reputatului actor si regizor, ca si a tinerei sale trupe, adresata atat artei spectacolului romanesc cat si propriilor performante din spectacolele sale anterioare: ”Pantomimia”, ”Toujours l ‘amour”, ”Costumele!”. ”Made in Romania” este o insiruire de  povestioare muzicalo-moralizatoare care surprind si incanta spectatorul prin ineditul desfasurarii, prin haz si dezinvoltura. Aranjate intr-un stil inconfundabil chiar de catre Dan Puric. 
 ”Made in Romania” devine pentru arta fara cuvant – in care este neintrecut Dan Puric – expresia profund originala a unei creatii unice pentru spatiul cultural romanesc, in care intruchiparea candida a bucuriei jocului este sublimata teatral in degajari energetice. Spectacolul plin de umor si de haz,este o viziune romaneasca asupra sufletului lumii.
Arte martiale, vals si dans popular.
Spectacolul se bazeaza pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenica: step, pantomima, dans, lumini si muzica, spirit si emotie.
Distributia: Carmen Ungureanu, Adrian Horobet, Richard Bovnovczki, Ileana Olteanu, Dragos Huluba,Violeta Totir, Dana Cavaleru, Vlad Oancea, Lucian Maxim, Adriana Butoi, Andrei Vasluianu, Oxana Moravec, Ioana Visalon, Adriana Nicolae, Ion Parea, Adelaida Zamfira, Nicolae Nastasia, Eduard Dumitru, Ramona Cutina, Silviu Oltean, Florin Rosu, Mihai Baranga, Andreea Padurariu.


Data/Ora: 19:30
Sala:Rapsodia
Locatie: Sala Rapsodia

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.