Machiajul in secolul 20

0

Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 9 iunie – 14 iulie la atelierul teoretic si practic "Machiajul in secolul 20".
 

Incepand cu data de miercuri, 9 iunie, va avea loc, la fundatia Calea Victoriei, un curs despre transformarile machiajului de-a lungul secolului 20, curs tinut de Silvia Timofte.
Cursul va contine o parte teoretica, in care cursantele vor lua cunostiinta de modul in care industria entertainmentului si-a pus amprenta asupra imaginii femeii, fiecare etapa importanta fiind ilustrata prin postere sau poze ale actritelor si cantaretelor reprezentative pentru perioada respectiva, prin serialele si filmele vremii.
 

In cadrul atelierului practic al  cursului "Machiajul in secolul 20" se vor invata diferite tehnici atat pentru realizarea machiajului de zi sau de seara, cat si pentru redarea look-urilor icon ale starurilor hollywoodiene din trecut si prezent.
 

Cursul "Machiajul in secolul 20" desfasurat la fundatia Calea Victoriei, va dura 6 saptamani consecutive si va incepe in fiecare miercuri de la orele 19:00. Pretul cursului este de 300 ron  – adulti, 225 ron – studenti, inclusiv materialele.

Data/Ora: 9 iunie – 14 iulie, orele 19:00

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.