MA TOT DUC, cu Oana Pellea si Mihai-Gruia Sandu – dupa William Shakespeare, Marc Dore, la Teatrul Mignon

0

In data de 5 iunie orele 19:30: MÄ‚ TOT DUC, adaptare libera dupa William Shakespeare, Marc Dore, cu: Oana Pellea si Mihai-Gruia Sandu

 

Cand ti se face dor de o piesa de teatru, revezi "Ma tot duc" cu Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu, sau de ce nu o incerci pentru prima oara.

 

Timp de aproape 20 de ani, Tutuca si Solido capteaza atentia publicului, fara decor, fara recuzita, fara muzica, doar o scena si publicul.  

 

Crezi ca este o comedie, indusa in eroare de nasurile rosii ale actorilor, dar te trezesti plangand, amintindu-ti tristeti, dureri, despartiri. ”Mai avem un minut pana pleci. Ce facem in ultimul minut? Ne pregatim de plecare? Te pregatesti? Nu te pregatesc pe tine. intotdeauna e mai greu pentru cel care ramane. Dar pentru cel care pleaca nu e greu?” ”

 

Fiecare lucru trebuie facut delicat, ca in viata. Altfel nu are niciun haz!” Adaptare libera dupa William Shakespeare, Marc Dore

 

 

…jucat in franceza, romana si italiana la Paris, Bucuresti, Milano, Laussane sau Bruxelles – pentru a numi doar cateva dintre scenele lumii unde a fost prezentat, spectacolul Oanei Pellea si a lui Mihai Gruia Sandu e un adevarat DAR pentru sufletul fiecarui spectator.

 

O ora si jumatate in care cei doi, ascunsi sub nasurile de clovn, arata lumii ca singura speranta ramane evadarea in vis si dragoste…

 

Rezervari la contact@teatrulmignon.ro sau 0742242173 / 0722737903, sau la teatru cu 15 minute inainte de spectacol;

 

Pretul unui bilet este 40 lei sau cu 15 minute inainte de piesa ( in limita locurilor ramase) bilete online pe iabilet.ro Teatrul Mignon – Hristo Botev 1 (rond Rosetti).

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.