Lumea uriasilor la Becker

0

Era vineri pe la pranz cand ne-am hotarat sa ii facem o petrecere surpiza unei prietene, cu ocazia zilei de nastere.
Intrebarea fireasca UNDE mergem, sa fie un loc care sa placa tuturor, muzica si atmosfera sa fie ok. Incercam sa facem rezervare in mai multe locuri, dar cum deja era destul de tarziu, primeam acelasi raspuns: k nu mai au mese libere. Continuam sa ne gandim unde am putea merge si… ne dam seama k am uitat unu din locurile preferate vara, si sunam la Becker Brau, care ne zic ca le pare rau dar nu mai au mese libere si ne indruma catre noul Becker care este deschis in locul fostei discotecii Why Not?. Cu o mica retinere, si cu amintirea balurilor bobocilor din liceu, zicem ok si facem rezervare.
La ora 21:30 cu mic cu mare ne-am strans in fatza discotecii. Inca de la intrarea am fost placut impresionati de schimbarile majore care au fost facute. In interior, pe tavan sunt amplasate vreo 4 chitari realizate la scala mare, care iti dau impresia ca ai intrat intr-o lume a uriasilor. Pe pereti de jur imprejur sunt expuse de aseamenea chitari, dar in marime normala.
In locul canapelelor arse de tigara si tocite de prea multi liceeni care le-au "tavalit", au aparut unele din piele, de culoare deschisa, care nu iti mai lasa impresia de imbaxeala.
Scena este plina de instrumente care asteapta sa ne incante auzul. Obisnuiti din Becker Brau, ne asteptam sa fie tot o fanfara, dar spre marea noastra surpindere nu a fost asa. Pe la ora 22, intra pe scena 6 indivizi, care nu prea pareau a face parte dintr-o fanfara. Se prezinta ca fiind Christian Becker & Trupa Asha. Repertoriul lor se bazeaza pe muzica din anii 80 si pana in zilele noastre. Atmosfera este incendiara, chit ca esti un impatimit al muzicii house, nu ai cum sa stai pe canapea si sa nu dansezi.
Retinerea si amintirea balurilor bobocilor din liceu au disparut cu desavarsire, acum un singur lucuru este clar: Becker Brau Live Music rules!!!

                              Ama

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.