Lothar Hensel la Festivalul Artelor 2010

0

Festivalul Artelor 2010 se va deschide duminica, 10 octombrie, prin concertul "Tango Sinfonico" al artistului german Lothar Hensel.
 

Interpretul, compozitorul si aranjorul Lothar Hensel,  prezent la Festivalul Artelor 2010 , este celebru in lumea intreaga datorita maiestriei cu care manuieste bandeonul, instrument pe care l-a studiat la Buenos Aires si Paris, cu muzicieni celebri de tango.
Impulsionat de dragostea pentru acest instrument si folosindu-se de experienta insusita prin colaborarea cu renumite orchestre, cum ar fi Orchestra Filarmonicii din Berlin sau Filarmonica Jenaer; Lothar Hensel  a creat "Concertul pentru bandeon", scris pentru el insusi, in care artistul imbina in mod armonios elemente traditionale de tango cu muzica moderna.

Solistul Lothar Hensel va putea fi urmarit sustinand concertul "Tango Sinfonico" la Sala Palatului, duminica, 10 octombrie 2010, de la orele 19:00, in cadrul programului Festivalului Artelor 2010.

Pentru detalii referitoare la spectacolul "Tango sinfonico", vezi "Lothar Hensel la Festivalul Artelor 2010", pe Goingout.ro.

Data/Ora: 10 octombrie; orele 19:00
Gen: tango, muzica moderna
Distributie: Lothar Hensel

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.