Liveland Festival 2010

0

Liveland Festival 2010  va avea loc in perioada 17-19 iunie la E-Uranus si in The Ark din Bucuresti.

Liveland Festival este un festival muzical care militeaza pentru armonizarea relatiei om-natura. Totodata, este un prilej oportun de transmitere a manifestului organizatorilor, prin intermediul artistilor, mass-mediei si spectatorilor, catre locuitorii Bucurestiului.

Primele doua trupe anuntate la Liveland Festival 2010 sunt The Whitest Boy Alive si Xiu Xiu.

Cvartetul berlinez The Whitest Boy Alive a debutat in 2003 sub forma unui proiect de muzica dance, evoluand incet catre un sound pop folk, fara prea multe elemente electronice. Apreciata pentru abilitatea de a “intra in gratiile publicului” , trupa The Whitest Boy Alive este formata din: Erlend Oye (Kings of Convenience) – chitara si voce, Marcin Oz – bas, Sebastian Maschat – tobe si Daniel Nentwig – clape.

Originara din San Jose, California, Xiu Xiu este o trupa de art rock experimental, proiectul artistului Jamie Stewart, de altfel singura prezenta constanta in cadrul formatiei, ce ii include in prezent si pe Angela Seo si percutionistul Ches Smith.
Muzica Xiu Xiu este marcata de influente variate: post-punk, synthpop din anii ‘80, noise, ambient, techno, muzica asiatica si folk, iar piesele combina cacofonii ritmice si structuri experimentale cu armonii bogate si stiluri lirice divergente.

 

Informatii complete despre festivalul Liveland 2010, pe Goingout.ro.

Data/Ora: 17, 18, 19 iunie
Pret bilet: abonament 3 zile – 75 lei, bilet – 35 lei (primele 500 bilete); 50 lei
In program:

17 Iunie: The Whitest Boy Alive

18 Iunie: Xiu Xiu, The Cinematics si Fenech-Soler

19 Iunie: Hugo Race & True Spirit, Kissogram si To Rococo Rot

20 Iunie: TBA

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.