Librarul – Victoriei, o noua librarie in Bucuresti

0

Librarul – Victoriei isi va gasi loc in inima acelora pentru care cultura, educatia si creativitatea sunt repere in descoperirea de sine, va fi aidoma celor care cauta pacea pentru a gasi iubirea si va oferi diversitatea in semn de respect pentru fiecare cititor.

 

Librarul – Victoriei isi va incanta cititorii cu o oferta generoasa de carte de la cele mai cunoscute edituri si din domenii variate, incepand cu beletristica, continuand cu istorie, publicistica, dezvoltare personala si profesionala, pana la carti pentru copii, papetarie, jucarii si suveniruri, asa cum au fost obisnuiti si la celelalte librarii situate, de asemenea, in zone centrale si comerciale: Librarul – Dorobanti, Librarul – Kogalniceanu, Librarul – Obor si Librarul – Unirii (Metrou).

 

In perioada 15 februarie – 15 martie 2014, Librarul – Victoriei va asteapta cu promotii si ofera cititorilor o reducere de 10% pentru toate cartile din librarie.

Vom pune in aplicare noi concepte de promovare si, in decursul anului 2014 va vom surprinde cu actiuni antrenante in evenimentele de carte.

 

Cautati-ne si ne veti gasi in Zona Piata Victoriei, mai exact Bd. Nicolae Titulescu nr. 3, intre Subway si Gloria Jeans.

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.