La Mandragora

0

O minune de-adevaratelea, aceasta matraguna – La Mandragora (nu pricep de unde numele asta pentru un restaurant, dar prea putin conteaza). Lup de mare cu piure de pastarnac + morcovi + sparanghel a fost ceva ce n-am mai gustat de mult timp pe plaiurile mioritice. Pestele a fost facut exact cat si cum trebuie, intr-o crusta impecabila, iar piureul de pastarnac m-a uimit pe de-antregul! Nu credeam vreodata sa mor dupa gustul de pastarnac, dar uite ca s-a intamplat. Morcovii si sparanghelul veniti alaturi erau proaspeti si sotatzi exact cat trebuie. A fost un regal pentru mine, chiar m-a uimit calitatea bucatarului Mandragora, felicitari!
La prajitura n-am mai putut innebuni de placere (era si greu sa vii cu ceva mai bun dupa nebunia aia de peste), fiindca am ales fara sa-ntreb si mie nu-mi plac prajiturile cu blat neinsiropat, dar inghetata de mango a fost excelenta. Servirea profesionista, cu un ospatar de scoala germana, extrem de atent. Poate ar fi fost mai placut daca ar fi zambit, dar sa nu se inteleaga de-aici ca ar fi fost deranjanta seriozitatea lui. Ah, si mi-a lasat toate paharele pe masa, patru la numar, plus tacamul de visavis, ca sa para masa-mbelshugata.
La Mandragora, toaleta e impecabila, iar decorurile art nouveau, care chiar si unuia ca mine, care nu inghite prea bine modernismul, i-au placut foarte mult.

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.