K1 World Grand Prix Bucuresti

0

Cea mai mare gala de K1 a anului 2010, K1 World Grand Prix Bucuresti va fi organizata la Romexpo, la sfarsitul lunii mai.

Dupa 7 ani in care Promotorul Eduard Irimia a reusit sa faca un brand international din Local Kombat reuseste sa aduca in Bucuresti cel mai tare show  de arte martiale in formula de World Grand Prix, cu calificare directa pentru Seul .

Evenimentul K1 World Grand Prix Bucuresti, care se anunta spectaculos prin numele participante din circuitul international, este configurat dintr-o piramida de opt grei care se vor lupta pentru un loc in marea gala de la Seul din luna septembrie plus 5 superfighturi in care eroi autohtoni ca Morosanu , Iftimoaie , Zmarandescu sau Lungu vor da piept cu Ruslan Karaev , Ray Sefo sau Overeem plus alti invitati .

Bucurestiul va fi vizitat cu ocazia K1 World Grand Prix Bucuresti de aproximativ 3000 de turisti.

Romanii care vor sa cumpere un bilet la eveniment trebuie sa tina cont de faptul ca, in perioada 15 martie -15 aprilie, au fost scoase la vanzare biletele cu preturi intre 60 ron si 200 ron in serie limitata, urmand ca dupa aceasta data sa fie vandute si in sistemul international de promovare.

Este cunoscut faptul ca la Amsterdam, 80 % dintre clienti erau veniti din alte tari pentru a viziona gala K1.

Data/Ora: 21 mai

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.